Få lokale anmeldelser af din virksomheds lokationer

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

Indsaml lokale serviceanmeldelser af dine lokationer eller butikker, så du kan administrere, vise og sammenligne kundetilfredsheden samt skille dig ud i lokale søgeresultater.

Trustpilot Local pifter dine serviceanmeldelser op med relevante oplysninger om din virksomheds lokationer. Du får en global TrustScore for din virksomhed som helhed og lokale TrustScores for hver enkelt lokation.

I det følgende kan du læse, hvordan du opsætter lokationer og begynder at indsamle lokale anmeldelser. Herefter kan du administrere og analysere dine lokationers performance og vise lokale anmeldelser på dit website.

Navngivning af lokationer

Når du opretter lokationer på din Trustpilot virksomhedskonto, er det en god idé at bruge enkle, præcise og beskrivende navne. Det vil give dig et bedre overblik over dine lokationer samt gøre det lettere for dine kunder at finde den lokation, de ønsker at anmelde. Her finder du nogle nyttige tips til at navngive dine lokationer:

• Hvert lokationsnavn skal være unikt.
    • Brug: Korte, beskrivende navne som "København" og "London, Baker Street Butik."
    • Brug ikke: Vage navne som "London1", "London2" etc.
  • Undgå at bruge navnet på din virksomhed i lokationsnavnet, da det allerede er inkluderet i URL-adressen og sidehovederne.
    • Brug: Lokationsnavnet "Amsterdam."
    • Brug ikke: Lokationsnavnet "VirksomhedX – Amsterdam."
  • Undgå at bruge punktummer, ugyldige tegn som f.eks. specialsymboler i stedet for bogstaver og annoncetekster i lokationsnavnet.
    • Brug: Lokationsnavnet "Berlin."
    • Brug ikke: Lokationsnavnet "street@berlin#buynowdiscount!1!"

Tilføj flere lokationer

Den letteste måde at tilføje dine lokationer på er ved at importere dem i en CSV-fil.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Indstillinger for offentlig profil > Lokationer. Vælg Indstillinger, Indstillinger for offentlig profil, Lokationer
  2. Klik på Importér lokationer på siden Lokationer.
  3. Upload en .csv-fil med disse stedspecifikke oplysninger i denne rækkefølge:
      • Lokationsnavn
      • ID (bruges, når dine kunder inviteres til at anmelde denne specifikke lokation)
      • Gadenavn
      • Postnummer
      • By
      • Land
      • Telefonnummer (ikke påkrævet, men anbefales)
      • Websideadresse (ikke påkrævet, men anbefales)

Bemærk:Den korrekte landekode for Danmark er DK.

4. Tjek din .csv-fil igennem for at sikre, at lokationsnavnene følger vores retningslinjer. Når en lokation er blevet anmeldt, skal du kontakte vores compliance-team, hvis du vil ændre navnet.
  5. Upload din .csv-fil, og kontrollér oplysningerne for at sikre, at lokationerne er blevet uploadet korrekt. Hvis du finder fejl, kan du rette i oplysningerne.
  6. Markér feltet for at bekræfte, at du har læst og fulgt vores retningslinjer, og klik herefter på Bekræft import.

Tilføj en enkelt lokation

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Indstillinger for offentlig profil > Lokationer. Vælg Indstillinger, Indstillinger for offentlig profil, Lokationer
  2. Klik på Tilføj en lokation på siden Lokationer.
  3. Indtast derefter følgende oplysninger for hver af din virksomheds lokationer:
    • Lokationsnavn
    • ID (bruges, når dine kunder inviteres til at anmelde denne specifikke lokation)
    • Gadenavn
    • Postnummer
    • By
    • Land
    • Telefonnummer (ikke påkrævet, men anbefales)
    • Websideadresse (ikke påkrævet, men anbefales)

Redigér eller slet en lokation

Du har altid mulighed for at tilføje flere lokationer og redigere dine eksisterende – du skal blot klikke på Redigér ud for den pågældende lokation.

Du kan kun slette en lokation, hvis den ikke er blevet anmeldt.

Hvis en lokation er blevet anmeldt, kan du kun slette den, hvis den ikke længere eksisterer. Hvis det er tilfældet, skal du klikke på Anmod om sletning. Hvis din anmodning godkendes, bliver din lokation fjernet.

Bemærk: Anmeldelser af en slettet lokation bliver ikke slettet. De vil forblive synlige på din virksomheds hovedprofilside.