Sådan viser du lokationsanmeldelser på dit website

Denne funktion er en del af Location Reviews-tilkøbet.

Få tilkøbet

Brug en af vores TrustBox-widgets til at vise lokationsanmeldelser på dit website og dermed fremhæve, hvor godt din virksomheds forskellige lokationer klarer sig. Lokationsanmeldelser er ikke nødvendigvis inkluderet i din pakke

For at vise lokationsanmeldelser på dit website skal du generere koden til den TrustBox, du vil bruge.

Bemærk: Det kræver muligvis teknisk ekspertise.

Vis lokationsanmeldelser i en TrustBox på dit website

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Vis dine anmeldelser > Website-widgets > TrustBox-bibliotek.
  2. Vælg dit foretrukne layout og den ønskede TrustBox.
  3. I sektionen Få din TrustBox skal du bruge rullemenuen under Vælg en af dine virksomhedslokationer til at vælge en lokation.

1. Følg derefter trinene for at tilpasse din TrustBox til dine behov.
  2. Klik på Hent kode for at gemme ændringerne og implementere din TrustBox.

Bemærk: Hvis du vil vide mere om, hvad det indebærer at aktivere skydeknappen "Inkludér lokationskode for at booste din lokale SEO", kan du klikke her.

1. Kopiér og indsæt den første kode i <head>-elementet i dit websites HTML-kildekode eller så langt oppe på siden som muligt. Kopiér og indsæt derefter den anden kode i dit websites HTML-kildekode, hvor din TrustBox skal vises.
  2. Gentag ovenstående trin for at generere en ny kode for hver lokation, du vil vise. Kodens lokations-ID vil automatisk blive opdateret i henhold til din valgte lokation.

Bemærk: Alle lokationskoder er unikke, så du kan ikke bruge den samme kode til flere lokationer.