Vis lokale anmeldelser på dit website og din virksomhedsprofil på Trustpilot

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

Brug en af vores TrustBox-widgets til at vise lokale anmeldelser på dit website og dermed fremhæve, hvor godt din virksomheds forskellige lokationer klarer sig.

For at vise lokale anmeldelser på dit website skal du generere koden til den TrustBox, du vil bruge, og dynamisk erstatte lokations-ID'et på hver lokations website eller ved siden af hver lokation på din oversigtsside.

Bemærk: Det kræver muligvis teknisk ekspertise at udføre ovenstående.

Vis lokale anmeldelser i en TrustBox

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Vis dine anmeldelser > Website-widgets > TrustBox-bibliotek.
  2. Vælg dit foretrukne layout og den ønskede TrustBox.
  3. Udfør trinene, og afslut ved at klikke på Hent kode for at få din TrustBox.

Sådan viser du bedst dine lokale anmeldelser frem på dit website

Det er en god idé at vise din virksomheds samlede TrustScore på din startside og andre vigtige steder på dit website, eksempelvis i sidehovedet og sidefoden.

Vi vil anbefale dig at vise dine lokale anmeldelser på hver lokations individuelle side og dine lokale TrustScores på sider med oversigter eller søgefunktioner for at gøre det nemt at sammenligne dem.

På denne måde vil dine besøgende få vist de mest relevante bedømmelser under hele deres kunderejse på dit website.

Lokale anmeldelser på din Trustpilot-profilside

Når du begynder at få lokale anmeldelser, bliver de vist både på din virksomheds profilside på Trustpilot og på lokationens egen profilside. I højre side af din virksomheds profilside finder du links til dine lokale profilsider, så dine besøgende altid kan finde dem og få et godt overblik.

Hver lokation har sin egen individuelle TrustScore, men hver anmeldelse af en specifik lokation tæller også med i virksomhedens samlede TrustScore.

Lokale anmeldelser på dine lokale profilsider

Når du har opsat dine virksomhedslokationer, vil hver lokation få sin egen individuelle profilside, hvor forbrugerne kan se, hvordan den klarer sig.

Derudover kan forbrugerne se lokationens adresse, URL-domæne og telefonnummer (hvis du indtastede disse oplysninger under opsætningen).

SEO-fordele ved lokale profilsider

Lokale profilsider er SEO-optimerede, så dine lokationer kan opnå en høj placering i lokale søgeresultater på Google.

Ligesom din hovedprofilside på Trustpilot kan dine individuelle lokale profilsider også få Rich Snippet-stjerner, som kan få dine lokationer til at skille sig ud i søgeresultaterne på Google (SERP).

Du kan tjekke, om du har fået Rich Snippets, ved at søge på “[dit virksomhedsnavn] [Location] anmeldelser” på Google.

Bemærk: Det er op til Google, om de viser Rich Snippets i søgeresultaterne, også selv om du opfylder deres retningslinjer. Vi vil anbefale dig at følge vores SEO-retningslinjer, som er med til at øge dine chancer for at få Rich Snippets.