Sådan tilføjer du en TrustBox med lokationsanmeldelser

Denne funktion er en del af Location Reviews-tilkøbet.

Få tilkøbet

Brug en af vores TrustBoxe til at vise lokationsanmeldelser på dit website og dermed fremhæve, hvor godt din virksomheds forskellige lokationer klarer sig. I denne artikel kan du læse, hvordan du konfigurerer og bruger Trustboxe til at booste din lokale SEO.

Bemærk: For at vise lokationsanmeldelser på dit website skal du generere koden til den TrustBox, du vil bruge. Det kræver muligvis teknisk ekspertise.

Konfigurér din TrustBox

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Vis dine anmeldelser > Website-widgets >TrustBox-bibliotek.
  2. Vælg dit foretrukne layout og den ønskede TrustBox.
  1. Brug rullemenuen under Vælg en af dine virksomhedslokationer til at vælge den lokation, din TrustBox skal vise anmeldelser for.

1. Følg derefter trinene for at tilpasse din TrustBox til dine behov.
  1. Klik på Hent kode for at gemme ændringerne og implementere din TrustBox.
  1. Kopiér og indsæt den første kode i <head></head>-elementet i dit websites HTML-kildekode eller så langt oppe på siden som muligt. Kopiér og indsæt derefter den anden kode i dit websites HTML-kildekode, hvor din TrustBox skal vises.

Gentag ovenstående trin for at generere en ny kode for hver lokation, du gerne vil vise. Kodens lokations-ID vil automatisk blive opdateret i henhold til din valgte lokation.

Bemærk: Alle lokationskoder er unikke, så du kan ikke bruge den samme kode til flere lokationer.

Sådan booster du din lokale SEO

Når du installerer en TrustBox på dit website for at fremvise dine lokationsanmeldelser, har du mulighed for at tilføje en lokationskode, som kan booste din lokale SEO. Denne funktion øger chancerne for, at:

• Din lokale virksomhed får tilknyttet en Google Knowledge Graph.
  • Dit website bliver vist i lokale søgeresultater på Google og Google Maps.

Bemærk: Disse fordele afhænger helt og aldeles af Google. Selv hvis du følger alle deres retningslinjer, er du ikke garanteret dem.

Sådan gør du:

1. Når du har konfigureret din TrustBox, skal du bruge skydeknappen til at aktivere Inkludér lokationskode for at booste din lokale SEO

1. Gentag processen for alle dine TrustBoxe med lokationsanmeldelser på dit website.

Forrige Sådan opsætter du invitationer til lokationsanmeldelser

Næste FAQ om lokationsanmeldelser