Oversigt over Trustpilots TrustBoxe

TrustBoxe er navnet på vores widgets, som du kan bruge til at vise dine anmeldelser og Trustpilot-oplysninger på dit website. Vi har et omfattende TrustBox-bibliotek, så du kan finde den perfekte TrustBox til din virksomheds behov. I denne artikel får du et overblik over dem alle, eller du kan bruge indholdsfortegnelsen og klikke på en specifik TrustBox for at læse mere om den.

TrustBoxe inkluderet i vores Free-pakke

Hvis du stadig er i gang med at lære Trustpilot at kende og ikke har opgraderet til en af vores betalte pakker endnu, kan du stadig få glæde af vores TrustBoxe med din Free-pakke. Disse to TrustBoxe er tilgængelige for dig:

Micro Review Count

Micro Review Count er en perfekt basis-TrustBox, som viser din virksomheds samlede antal anmeldelser. Den har et transparent, alsidigt design, som passer til enhver baggrund, og er så lille, at den kan placeres næsten hvor som helst.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 140 px x 50 px, maks. 100 % x 24 px)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Free-pakken

Review Collector

Med Review Collector kan dine kunder klikke sig ind på Trustpilot og efterlade en anmeldelse af din virksomhed. Placér den på din indkøbskurvside, så dine kunder nemt kan bedømme deres købsoplevelse.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Free-pakken

TrustBoxe inkluderet i vores Standard-pakke

Hvis du benytter vores Standard-pakke, kan du vælge mellem en del flere designs. Udover de to TrustBoxe inkluderet i vores Free-pakke får du seks ekstra TrustBoxe med i Standard-pakken.

Micro Button

Micro Button viser dit samlede antal anmeldelser i form af en social netværksknap. Den supplerer dine SoMe-ikoner perfekt og er så lille, at den kan placeres næsten hvor som helst.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 64 px x 24 px, maks. 100 % x 24 px eller 48 px)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken

Micro Combo

Micro Combo fremviser både din aktuelle stjernebedømmelse og dit samlede antal anmeldelser. En alsidig TrustBox, som både er enkel og effektiv.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 120 px x 100 px, maks. 100 % x 24 px)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken

Micro Star

Vil du have dine Trustpilot-stjerner til at funkle? Så skal du prøve Micro Star, som sætter din gode stjernebedømmelse i fokus.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 100 px x 64 px, maks. 100 % x 24 px)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken

Micro TrustScore

Micro TrustScore sætter din TrustScore i fokus med et minimalistisk og strømlinet design.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 120 px x 52 px, maks. 100 % x 24 px)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken

Mini

Vores Mini TrustBox viser alt det vigtige frem i et simpelt design, nemlig din stjernebedømmelse, TrustScore og antal anmeldelser.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 120 px x 90 px, maks. 100 % x 130 px)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken

Starter

Starter fremviser din stjernebedømmelse og dit samlede antal anmeldelser og giver samtidig forbrugerne mulighed for at læse kundeanmeldelser i fuld længde på Trustpilot.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken

TrustBoxe inkluderet i vores Convert-tilkøb

Udover fuld adgang til alle ovenstående TrustBoxe får du 10 ekstra designs med i vores Convert-tilkøb. Disse er mere avancerede og kan tilpasses, så de passer perfekt til din virksomhed.

Carousel

Carousel viser din TrustScore og dit antal anmeldelser samt dine 15 seneste anmeldelser i en karrusel.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 520 px x 140 px, maks. 100 % x 140 px)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken med Convert-tilkøbet

Drop-Down

Drop-Down viser din stjernebedømmelse samt et klikbart drop-down på dit website, der viser dine 20 seneste anmeldelser og besvarelser.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 225 px x 30 px, maks. 760 px x 30 px)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken med Convert-tilkøbet

Grid

Grid viser dine 20 seneste anmeldelser og besvarelser. Du kan placere dine anmeldelser i op til 4 kolonner afhængigt af den tilgængelige plads.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 220 px x 400 px, maks. 100 % x 500 px)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken med Convert-tilkøbet

Horizontal

Horizontal viser din stjernebedømmelse, TrustScore og antal anmeldelser i et minimalistisk og alsidigt design.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 140 px x 50 px, maks. 100 % x 24 px)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken med Convert-tilkøbet

List

List viser dine 20 seneste anmeldelser sammen med dine besvarelser. Dine besøgende kan læse anmeldelserne i fuld længde og samtidig se, hvordan du kommunikerer med dine kunder.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 148 px x 400 px, maks. 750 px x 400 px)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken med Convert-tilkøbet

List Filtered

List Filtered er til dig, som går ind for maksimal gennemsigtighed. TrustBoxen viser dine seneste anmeldelser og besvarelser, og dine besøgende kan vælge, om de vil se positive anmeldelser (4 og 5 stjerner) eller negative anmeldelser (1 og 2 stjerner).

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 230 px x 400 px, maks. 750 px x 400 px)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken med Convert-tilkøbet

Mini Carousel

Mini Carousel viser din stjernebedømmelse, TrustScore og antal anmeldelser i et kompakt og diskret layout med en karrusel, der fremviser dine seks seneste anmeldelser.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 180 px x 350 px, maks. 100 % x 320 px)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken med Convert-tilkøbet

Pop-Up

Pop-Up viser din stjernebedømmelse, TrustScore og antal anmeldelser samt et klikbart pop-up-billede på dit website, som viser dine 20 seneste anmeldelser og besvarelser.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 148 px x 50 px, maks. 100 % x 25 px)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken med Convert-tilkøbet

Quote

Quote viser din TrustScore og dit antal anmeldelser, men har uddrag fra dine kundeanmeldelser i fokus. Udnyt dit brugergenererede indhold optimalt og brug det til at inspirere dine besøgende.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 200 px x 300 px, maks. 520 px x 300 px)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken med Convert-tilkøbet

Slider

Slider viser din TrustScore og dit antal anmeldelser sammen med en karussel, som viser dine 15 seneste anmeldelser.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 290 px x 240 px, maks. 1200 px x 240 px eller 100 %)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken med Convert-tilkøbet

TrustBoxe inkluderet i vores Product Reviews-tilkøb

Med vores Product Reviews-tilkøb får du adgang til en samling TrustBoxe, som er designet til at sætte fokus på anmeldelser af produkter, TrustScore og stjernebedømmelse. Nogle af dem kvalificerer dig til at få Rich Snippets, som fremhæver dine produkter i søgeresultaterne og genererer mere organisk trafik.

Product Mini og Product Mini MultiSource

Vores Product Mini TrustBoxe giver et klart overblik over dine produkter og deres bedømmelser og viser fordelingen af disse, når du holder musen over dem. MultiSource-versionen giver også mulighed for at importere anmeldelser fra andre kilder.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 190 px x 24 px, maks. 100 % x 24 px)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken med Product Reviews-tilkøbet

Product Reviews og Product Reviews SEO

Med vores Product Reviews TrustBoxe kan du fremvise alle anmeldelser af dine produkter – 10 pr. side med mulighed for at indlæse flere. SEO-versionen gør det muligt for søgemaskiner at gennemgå dit anmeldelsesindhold. Du kan bruge den til at fremvise review snippets i søgeresultaterne på Google og automatiske udvidelser på Bing.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 220 px x 400 px, maks. 860 px x 400 px)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken med Product Reviews-tilkøbet

Product Reviews MultiSource og Product Reviews MultiSource SEO

Med vores Product Reviews MultiSource TrustBoxe kan du fremvise produktanmeldelser fra andre kilder sammen med de produktanmeldelser, du har indsamlet på Trustpilot. SEO-versionen gør det muligt at anvende anmeldelsesindhold fra alle dine kilder til at booste dit websites placeringer i søgeresultater.

Understøttede størrelser/enheder:

Responsiv (min. 160 px x 400 px, maks. 750 px x 950 px)

Kan benyttes med mobil, tablet og desktop

Inkluderet i: Standard-pakken med Product Reviews-tilkøbet

Når du har valgt den eller de TrustBoxe, der passer til din virksomhed, kan du læse, hvordan du implementerer dem, her. Vi har forskellige guides til forskellige opsætninger, så sørg for at vælge den, der passer bedst til dine behov.

Forrige: FAQ om Trustpilots TrustBoxe