Sådan tilføjer du en TrustBox-widget med produktanmeldelser

Denne funktion er en del af Product Reviews-tilkøbet.

Få tilkøbet

Ved at fremvise dine produktanmeldelser på dit website viser du dine kunder, hvor gode dine produkter er, og at de kan være sikre på, at de får en tryg og positiv købsoplevelse med din virksomhed. I denne artikel kan du læse, hvordan du opsætter en TrustBox-widget med produktanmeldelser.

Du kan vælge mellem flere forskellige widgets til produktanmeldelser, der alle er designet til at fremhæve dine produkter og bekræfte dine kunder i deres købsbeslutning. Nogle af dem kan endda også booste SEO og fremhæve dine produkter i søgeresultaterne. Sådan kommer du i gang:

Tilpas din TrustBox-widget

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Vis dine anmeldelser > Website-widgets.
  2. Scroll ned til Produktanmeldelser, og vælg dit foretrukne layout.
  1. Indtast dine produkt-SKU'er i feltet under Tilpas.

Bemærk: Hvis dit produkt har flere SKU’er (f.eks. forskellige størrelser eller farver), skal du indtaste dem alle adskilt af komma, så viser din widget anmeldelserne og den gennemsnitlige stjernebedømmelse for alle angivne SKU’er.

1. Du har nu mulighed for at vælge dine foretrukne indstillinger, såsom sprog, størrelse, tema, skriftfarve og stjernefarve.

Bemærk: Muligheden for at vælge skrift- og stjernefarve er inkluderet i vores Convert-tilkøb.

1. Klik på Hent kode, når du har foretaget indstillingerne.

Implementér din TrustBox-widget

1. Det første kodestykke er din widgets script. Klik på Kopiér kode, og indsæt den i <head>-elementet i dit websites HTML-kildekode.

1. Det andet kodestykke er din widgets HTML-kode. Klik på Kopiér kode, og indsæt den i <body>-elementet i dit websites HTML-kildekode, hvor din widget skal placeres.

Gentag ovenstående trin for at generere en ny kode for hver widget, du vil implementere.

Avancerede indstillinger

Hvis du vil ændre flere indstillinger på dine widgets, kan du også foretage mere teknisk avancerede justeringer. Det kræver dog lidt kendskab til kodning og derfor også lidt teknisk ekspertise.

Indhent anmeldelser dynamisk på forskellige produktsider

Hvis du ønsker at vise anmeldelser af de produkter, der vises på en specifik side, skal du tilføje en pladsholder. Det gør du ved at indtaste programmeringsvariablen i SKU-feltet som pladsholder for SKU-værdien. Der vil nu blive vist relevante anmeldelser for de valgte SKU'er på de forskellige produktsider.

Tilpas antallet af viste anmeldelser

Nogle widgets giver dig mulighed for at ændre antallet af viste anmeldelser. Du kan tilføje et parameter til tagget, som justerer det viste antal anmeldelser, f.eks. data-reviewnumber="5". Som standard vises 10 anmeldelser.

Vis produktegenskaber og brugergenererede billeder

Du kan invitere dine kunder til at bedømme dine produkters egenskaber for at få mere detaljerede produktanmeldelser. Og du kan give dem mulighed for at uploade deres egne billeder af dine produkter, som du kan vise i dine widgets til produktanmeldelser og derved gøre indholdet endnu mere værdifuldt. For at vise produktegenskaber og brugergenererede billeder skal du aktivere de nødvendige tilladelser her.