​Organic reach-dashboardet

På Organic reach-dashboardet får du overblik over, hvordan din Trustpilot-profil klarer sig i organiske Google-søgninger, samt tips til hvordan du kan optimere profilens præstation.

Hvis du bruger TrustBoxe, giver dashboardet også vigtige oplysninger om, hvordan TrustBoxene klarer sig.

Du finder Organic reach-dashboardet ved at logge ind på din virksomhedskonto og klikke på Analytics i modulet til venstre. Derefter skal du klikke på fanen Organic reach øverst på siden.

Din Trustpilot-profils præstation i Google-søgninger

Når din Trustpilot-profil vises i toppen af Google-søgninger, opbygger du tillid hos dine kunder, som kan se, at din virksomhed tror på åbenhed og værdsætter feedback.

Graferne i sektionen How your Trustpilot profile is performing in organic Google search giver indblik i, hvordan din Trustpilot-profil klarer sig, så du kan finde ud af, hvordan du kan optimere din præstation.

Sektionen viser:

• det antal gange, din Trustpilot-profil blev vist i Googles organiske søgeresultater.
  • din Trustpilot-profils gennemsnitlige placering i søgeresultater på Google.
  • det antal gange, brugere klikkede på din Trustpilot-profil.
  • den gennemsnitlige klikrate beregnet som (klik/visninger) x 100.

Bemærk: Der kan være en forsinkelse på 2-3 dage, fra Google indsamler dataene, til de kan ses på din virksomhedskonto.

Hvad er en Google-visning?

En visning er et udtryk for, hvor ofte en side dukker op i en Google-søgning. Hver gang et URL-link (såsom din virksomhedsprofils webadresse eller https://dk.trustpilot.com/review/[COMPANYNAME]) dukker op i et søgeresultat, registrerer Google en visning.

De vigtigste søgeord der fører til din Trustpilot-profil

Tabellen Top search terms leading to your Trustpilot profile viser de søgeord, der genererer det højeste antal klik på din Trustpilot-profil fra organiske Google-søgninger.

Kolonne Beskrivelse
# Søgeordets placering
Search term Det søgeord der blev vist i den organiske Google-søgning
Impressions Det antal visninger der kom fra søgeordet
Average position Din profils gennemsnitlige placering i søgeresultater når søgeordet bruges
Avg. click-through rate Den gennemsnitlige klikrate når søgeordet bruges

Du kan se en udvidet liste over de Google-søgninger, din Trustpilot vises i, ved at klikke på Export. Derved downloades listen som en CSV-fil.

Bemærk: For at beskytte persondata giver Google ikke data for alle visninger i organiske søgeresultater.

Dine TrustBoxes præstation

Hvis du bruger TrustBoxe på din virksomheds website, viser sektionen How your TrustBoxes are performing en samlet oversigt over, hvordan dine TrustBoxe klarer sig. På denne måde kan du se, om du har implementeret dem optimalt, eller om du kan få endnu mere ud af dine TrustBoxe.

Du kan se det antal gange, en side med en af dine TrustBoxe er blevet indlæst, samt hvor mange gange en TrustBox var synlig for en besøgende, efter siden blev indlæst.

Du kan også se parameteren “loads-to-views ratio”, som viser, hvor effektive dine TrustBoxe er. Hvis tallet er lavt, betyder det, at kun få besøgende ser dine TrustBoxe, og at du sandsynligvis ikke får det optimale udbytte af dem.