Enhance-tilkøb

Denne funktion er en del af Enhance-tilkøbet. Få tilkøbet

Skræddersy din virksomhedsprofil på Trustpilot med dit logo og tilpasset indhold, der vil styrke dit online-omdømme. Hér får du et overblik over, hvilke funktioner Enhance-tilkøbet omfatter.

Virksomhedsprofilsider på Trustpilot ligger normalt øverst i søgeresultaterne for brands og virksomheder, så det er essentielt, at din side er tilpasset med effektivt indhold. Med vores Enhance-tilkøb kan du gøre din profilside endnu mere personlig med følgende tilpasningsmuligheder:

Send personlige anmeldelsesinvitationer

Du kan nemt oprette personlige invitationsskabeloner, der passer til din brandidentitet og stil. I denne artikel kan du læse alt om de muligheder, du har for at skræddersy dine skabeloner. Du kan også inkludere en juridisk meddelelse i dine invitationer.

Inkludér promotion- og garantibokse

Tilføj kampagnetilbud og fremhæv din virksomheds historie på din profilside på Trustpilot. Du kan bruge en promotionboks til at fremhæve dit brand og din kundeservice.

Hvis du tilbyder dine kunder en garanti (f.eks. en tilfredshedsgaranti, levering inden for 24 timer eller fuld returret), kan du skrive det i garantiboksen. I denne artikel kan du læse, hvordan du gør.

Eksportér anmeldelsesdata

Du kan downloade dine anmeldelsesdata som en CSV-fil og nemt tilgå og analysere dem, så du kan bruge dem til at forbedre din virksomhed.

Tilføj et plugin til din Facebook-side

Du kan booste dine kunders tillid med din Trustpilot-profil ved at tilføje et plugin til din Facebook-side, som giver brugerne et direkte link dertil. Her kan du læse, hvordan du opsætter det.

Hvis du er interesseret i Enhance-tilkøbet, skal du bare udfylde denne formular eller kontakte din virksomheds account manager.