Convert-tilkøb

Denne funktion er en del af Convert-tilkøbet.

Få tilkøbet

Med vores samling af TrustBoxe til serviceanmeldelser kan du vise dine anmeldelser på tværs af dit website og i din markedsføring og derved gøre dine besøgende til kunder. Hér får du et overblik over, hvilke funktioner tilkøbet omfatter.

Brug vores TrustBoxe til at opbygge tillid og booste konverteringerne på dit website gennem hele kunderejsen. Vores Convert-tilkøb giver dig adgang til alle vores TrustBoxe til serviceanmeldelser med de mest avancerede muligheder. Du kan også tagge og pre-tagge dine anmeldelser og udnytte mulighederne i TrustBox Optimizer, vores værktøj til splittest.

Målrettede TrustBoxe

Udover adgang til hele vores samling af TrustBoxe til serviceanmeldelser har du også mulighed for at skræddersy dem, så de passer til lige netop din virksomhed. Du kan f.eks. vælge at vise dine kunder de anmeldelser, der er mest relevante for dem, og holde styr på dine vigtige KPI'er ved at tilføje tags til dine anmeldelser. Læs mere om tagging og pre-tagging af dine anmeldelser i denne artikel.

Trustpilots integrerede Facebook-fane

Du kan også implementere Trustpilot-anmeldelser i din SoMe-strategi med automatisk deling på Facebook. Trustpilots Facebook-fane linker din virksomheds profilside på Trustpilot til din virksomheds Facebook-side, hvor din TrustScore, stjernebedømmelse og op til 50 af dine seneste anmeldelser bliver vist. Du kan læse mere i denne artikel.

TrustBox Optimizer

Med vores TrustBox Optimizer kan du måle salgseffekten ved at splitteste dine websider med og uden en TrustBox. I denne guide kan du læse, hvordan du foretager en optimeringstest og sammenligner, hvordan to eller flere TrustBoxe performer på dit website. Når du har gjort det, kan du læse, hvordan du analyserer dine resultater i denne artikel. Og vores artikel FAQ og gode råd om TrustBox Optimizer indeholder endnu flere nyttige informationer.

TrustBoxe til e-mails

Du kan inkorporere TrustBoxe i dine e-mailkampagner på flere forskellige måder. Du kan tilføje en TrustBox Signature som e-mailsignatur i dine mails, der skaber tillid og fremhæver dit gode omdømme i hver udgående e-mail. Med vores TrustBox Newsletter kan du dele dine anmeldelser og din TrustScore med dine kunder i alle udgående nyhedsbreve. Begge TrustBox-widgets er nemme at konfigurere og mobilvenlige.

Du kan få Convert-tilkøbet ved at tilmelde dig her eller kontakte din account manager.