Connect-tilkøb

Denne funktion er en del af Connect-tilkøbet. Få tilkøbet

If you're based in the USA, this add-on module can be purchased in addition to the Premium, and Advanced plans, and is included in the Enterprise plan.

Vores Connect-tilkøb letter indsamlingen af anmeldelser, da du kan tilpasse den til din markedsføring og gøre den til en del af kunderejsen. Hér får du et overblik over, hvilke funktioner tilkøbet omfatter.

Dette tilkøb er ideelt til virksomhedsbrugere, der vil integrere Trustpilot-anmeldelser bedre med deres website. Du får alt, hvad det kræver at oprette og administrere Trustpilots API'er på dit website.

API

Med vores API'er kan du tilpasse visningen af dine Trustpilot-anmeldelser, så de passer til din virksomhed. Hvis vores standardinvitationer ikke opfylder din virksomheds behov, og du har brug for en mere avanceret opsætning, er vores API'er blandt andet udviklet til at trigge anmeldelsesinvitationer. Du kan også bruge dem til at integrere Trustpilot med dine eksisterende værktøjer. Her kan du læse mere om vores API'er.

Og i denne artikel kan du finde ud af, hvordan du bruger et API til at sende invitationer.

Integrerede anmeldelsesformularer

Bemærk følgende begrænsninger:
  • Siden november 2022 har Safari deaktiveret brugen af tredjepartscookies, som er nødvendige for, at du kan integrere vores anmeldelsesformular. Det betyder, at Safari-brugere ikke kan indsende deres anmeldelse via formularen.
  • Google har fra 2024 indstillet brugen af tredjepartscookies i deres browser Chrome, så det bør du have i tankerne, hvis du vælger denne invitationsmetode.

Vi vil anbefale dig at bruge vores API til invitationer, så du kan oprette en knap på dit website, der fører til din anmeldelsesformular på Trustpilot.

Hvis du integrerer vores anmeldelsesformular på dit website, kan dine kunder skrive anmeldelser direkte via dit site. Du kan forbedre dine kunders oplevelse ved at give dem muligheden for at skrive en anmeldelse på betalingssiden, uden de behøver at forlade dit website. Her kan du læse mere om, hvordan det fungerer.

Skræddersy dine TrustBoxe

Brug vores API til at oprette din egen TrustBox og tilpasse den til din markedsføring. Hvis du opretter TrustBoxe til produktanmeldelser, er designet helt op til dig, mens vi har branding-retningslinjer for TrustBoxe til serviceanmeldelser.

Hvis Connect-tilkøbet lyder som noget for dig, kan du booke en demo her eller kontakte din account manager, som kan hjælpe dig.