​Sådan viser du dit produkts pris og lagerstatus i søgeresultater

Du kan tilføje dine produkters priser og tilgængelighed til dine SEO-TrustBoxe til produktanmeldelser. TrustBoxene konverterer så disse oplysninger til dataformatet JSON-LD, som søgemaskiner kan vise. Det betyder, at både pris og tilgængelighed kan indekseres og vises i dit produkts søgeresultater.

Det gøres nemt ved at tilføje oplysninger om dine priser og lagerstatus i TrustBoxens kode:

<div class="trustpilot-widget" data-locale="en-US" data-template-id="X" data-businessunit-id="XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX" data-style-height="XXX" data-style-width="XXX" data-theme="light" data-stars="1,2,3,4,5" data-sku="XXXXXXX" data-name="XXXXXXXXXXXXX"
data-price="100" data-price-currency="USD" data-availability="InStock">

Du skal koncentrere dig om disse tre egenskaber i TrustBoxens kode: “data-price”, “data-price-currency” og “data-availability”.

Navn på egenskab

Beskrivelse af egenskab

data-price

Produktets pris. Sørg for at følge scema.org's brugerretningslinjer.

data-price-currency

Produktprisernes valuta. Valutaen skal være angivet med tre bogstaver i ISO-4217-format.

data-availability

Den værdi, der angiver produktets tilgængelighed. Hvis denne egenskab bruges, skal den stemme overens med en af følgende værdier:

• Discontinued
  • InStock
  • InStoreOnly
  • LimitedAvailability
  • OnlineOnly
  • OutOfStock
  • PreOrder
  • PreSale
  • SoldOut