Sådan verificerer du dit domæne

Det er vigtigt for os, at indholdet på Trustpilot er troværdigt. Verificering af domæner hjælper os med at sikre, at kun verificerede website-ejere kan interagere med brugere.

Ved at verificere dit domæne kan du bekræfte ejerskabet af domænet på Trustpilot. Når du har verificeret dit domæne, kan du bruge Trustpilot til at vise nyttige oplysninger om din virksomhed, interagere med brugere og invitere kunder til at anmelde din virksomhed.

Sådan verificerer du med en e-mailadresse der matcher dit domæne

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du tilegne dig din virksomhedsprofil på Trustpilot. Den mest almindelige metode til at verificere din identitet er at bruge en e-mailadresse, der matcher dit website.

Sådan verificerer du dit domæne:

• Angiv en e-mailadresse, der matcher din virksomheds domæne, i feltet Arbejdsmail i workflowet Verificér dit domæne. Hvis du ikke har en e-mailadresse, der matcher domænet, skal du bruge en af de andre metoder.

Eksempel: Du forsøger at tilegne dig profilen for websitet www.mitwebsite.dk. Du tilmeldte dig Trustpilot med e-mailadressen ditnavn@gmail.com. Det er helt fint, men du kan forenkle processen ved at verificere dit domæne med e-mailadressen info@mitwebsite.dk.

Din konto vil stadig være knyttet til din @gmail.com-adresse, men verificeringsprocessen er meget enklere, når du verificerer med en adresse, der matcher dit domæne.

Sådan verificerer du dit domæne uden en matchende e-mailadresse

Hvis du ikke har adgang til en e-mailadresse, der matcher dit website, er der fire andre metoder til at verificere dit domæne.

Tip: Disse metoder kræver muligvis tekniske færdigheder og hjælp fra din webadministrator.

Tilføj et metatag til dit website

Du kan nemt tilføje et metatag til din hjemmeside. Du skal bare kopiere en kort HTML-kode og indsætte den i dit websites kode. Koden er kun en markør og giver ikke Trustpilot adgang til dit site. For at bruge denne metode skal du kunne redigere HTML-koden på dit sites indeksside. Denne proces udføres via en sikker HTTPS-forbindelse.

1. Klik på Kopiér under Verificér med metatag i workflowet Verificér dit domæne for at kopiere det metatag, der blev genereret til din konto.
  2. Indsæt tag-koden på dit sites hjemmeside i <head>-sektionen før den første <body>-sektion.
  3. Gå tilbage til workflowet, og klik på Verificér domæne. Når dit domæne er verificeret, kan du fjerne metatagget.

Bemærk: Du skal verificere metatagget inden for en måned, efter koden blev genereret.

Upload en fil til dit website

Du kan også verificere dit domæne ved at uploade en speciel HTML-fil til dit website. Du skal have admin-adgang til dit websites rodmappe. Denne proces udføres via en sikker HTTPS-forbindelse.

1. Download HTML-filen under Verificér ved at uploade en fil i workflowet Verificér dit domæne.
  2. Upload filen til dit websites rodmappe.
  3. Gå tilbage til workflowet, kopiér bekræftelsesadressen, og indsæt den i en webbrowser.
  4. Klik på Verificér domæne. Når dit domæne er verificeret, kan du slette filen.

Bemærk: Du skal verificere filen inden for en måned, efter den blev genereret.

Modificér din domæneværts DNS-post

Du kan verificere dit domæne ved at modificere din domæneværts DNS TXT-post. Når du indsender dit site til verificering, kan vi bekræfte ejerskabet af domænet. Posten har hverken indflydelse på dit website eller din e-mailkonto. Bemærk, at der kan gå op til 72 timer, før din DNS-post er opdateret.

Sådan verificerer du dit domæne med TXT-posten:

1. Klik på Kopiér under Verificér med DNS i workflowet Verificér dit domæne for at kopiere TXT-posten.
  2. Åbn administrationsgrænsefladen på din domæneværtskonto, og modificér dine DNS-poster. Tilføj din verificeringskode fra trin 1 som en ny TXT-post. Konsultér din domæneværts dokumentation, hvis du har brug for mere hjælp til dette.
  3. Gå tilbage til workflowet, og klik på Verificér domæne. Når dit domæne er verificeret, kan du slette TXT-posten.

Bemærk: Du skal verificere TXT-posten inden for en måned, efter den blev genereret.

Log ind på Google Search Console

Hvis du allerede har aktiveret Google Search Console for dit website, kan du nemt verificere dit domæne.

1. Log ind på den Google-konto, der har adgang til din Google Search Console.
  2. Klik på Tilføj egenskab i øverste venstre hjørne af skærmen. Indtast derefter dit domænenavn, og klik på Fortsæt.
  3. Vælg en af verificeringsmetoderne i pop op-vinduet. Fortsæt med Googles verificeringsworkflow.
  4. Når du har verificeret domænet med Google, skal du klikke på Verificér domæne i Trustpilots workflow.