Trustpilots gratis Segment-integration

Tilgængelig for:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Denne funktion er en del af vores gratis produktpakke Prøv den nu

Med Trustpilots gratis Segment-integration kan du automatisk indsamle serviceanmeldelser med Segment-events.

Bemærk, at du kun kan indsamle serviceanmeldelser med Segment-integrationen.

Kom godt i gang

1. Gå til din virksomhedskonto > Integrationer > Segment, og kopiér integrationsnøglen.
  2. Log ind på din Segment-konto, søg efter "Trustpilot" i Destinations Catalog, og bekræft den kilde, du vil forbinde til.
  3. Indsæt integrationsnøglen i feltet API Key i Segment.

Sådan konfigurerer du Segment Track-eventet

For at færdiggøre automatiseringen af dine anmeldelsesinvitationer med Segment skal du bruge Order Completed-eventet fra Segment Track-metoden. Læs mere om Track-metoden her.

Her er et eksempel på et call:

analytics.track('Order Completed', {
  checkout_id: 'fksdjfsdjfisjf9sdfjsd9f',
  order_id: '50314b8e9bcf000000000000',
  email: ‘test@gmail.com’,
  name: ‘Jens’,
  surname: ‘Hansen’,
  affiliation: 'Google Store',
  total: 27.50,
  revenue: 25.00,
  shipping: 3,
  tax: 2,
  discount: 2.5,
  coupon: 'hasbros',
  currency: 'EUR',
  products: [
{
  product_id: '507f1f77bcf86cd799439011',
  sku: '45790-32',
  name: 'Monopoly: 3. udgave',
  price: 19,
  quantity: 1,
  category: 'Spil',
  url: 'https://www.example.com/product/path',
  image_url: 'https:///www.example.com/product/path.jpg'
},
{
  product_id: '505bd76785ebb509fc183733',
  sku: '46493-32',
  name: 'Uno kortspil',
  price: 3,
  quantity: 2,
  category: 'Spil'
}
  ]
});

Trustpilot accepterer kun Order Completed-events. Disse Track-calls sendes til Trustpilot som et track-event og vil udløse en anmeldelsesinvitation.

Vigtig: Både order_id og email er obligatoriske felter.