Trustpilots Magento 2 integration: Sådan administrerer du flere webshops

Hvis du har flere webshops eller domæner på Magento 2, kan du bruge vores integration til at indsamle og vise anmeldelser for hver individuelle webshop. I denne artikel kan du læse, hvordan du administrerer og konfigurerer dem.

Du kan læse vores guide til installation og brug af Magento 2-integrationen her. Guiden forklarer også, hvordan du administrerer indstillingerne for alle dine Magento 2-webshops på én gang. Hvis du derimod ønsker at administrere indstillingerne for hver webshop individuelt, skal du følge instruktionerne i denne guide i stedet.

Vigtigt vedrørende invitation af tidligere kunder

Denne integration understøtter ikke muligheden for at invitere tidligere kunder til at anmelde dine webshops/domæner separat. Hvis du anvender denne indstilling, inviterer du alle tidligere kunder fra alle dine webshops/domæner til at anmelde et af dine domæner på Trustpilot. Så undlad at invitere tidligere kunder til at skrive anmeldelser.

Sådan konfigurerer du en individuel Magento-2 webshop eller domæne

Følg nedenstående trin for at konfigurere en individuel webshop eller domæne. Hvis du foretager ændringer ved at bruge Trustpilot-ikonet i panelet til venstre, vil de påvirke alle dine webshops/domæner.

1. Når du har installeret Trustpilot-integrationen, skal du gå til Stores > Configuration.

1. Vælg Trustpilot i menuen.

1. Brug rullemenuen ved siden af Store View til at vælge din ønskede konfiguration til Trustpilot-integrationen. Du kan vælge mellem website level og store level.
  • Hvis du vælger Main Website, vil Trustpilot-indstillingerne påvirke alle butikker på dit hovedsite.
  • Hvis du vælger en bestemt butik på et website, vil dine Trustpilot-indstillinger kun påvirke den valgte butik.

1. Log ind med dine loginoplysninger fra din virksomhedskonto på Trustpilot. Vælg den Business Unit der svarer til den eller de webshops, du valgte i Store View.

1. Læs betingelserne, markér feltet ud for I understand and accept, og klik på Confirm.
  2. Konfigurér integrationsindstillingerne for den valgte webshop eller det valgte domæne. (Husk, at du ikke skal invitere tidligere kunder til at skrive anmeldelser!) Klik på Save Config, når du er færdig.
  3. Nu er plugin'ets indstillinger på plads for den valgte webshop eller domæne. Gentag trin 3-6 for dine andre Magento 2-websites/webshops.

Sådan tilføjer du TrustBoxe på tværs af flere webshops for den samme forretningsenhed

Integrationens eksempelvisning af TrustBoxe viser altid den første webshop, du installerede integrationen i. Hvis du implementerer en TrustBox på landingssiden, kategorisiden eller produktsiden, bliver den offentliggjort på alle dine webshops, der hører ind under den samme forretningsenhed.

Hvis du vil offentliggøre en anden TrustBox til serviceanmeldelser på hver webshop, skal du klikke på Add a new page og tilføje den pågældende webshops webadresse.

Bemærk: Du bør kun bruge denne mulighed til at tilføje TrustBoxe til serviceanmeldelser.

Sådan afbryder du forbindelsen til en webshop eller et domæne

For at afbryde forbindelsen til en enkelt webshop eller et domæne uden at påvirke indstillingerne for dine andre webshops og domæner skal du gøre følgende:

1. Gå til Stores > Configuration i Magento 2.

1. Vælg Trustpilot i menuen.

1. Brug rullemenuen ved siden af Store View til at vælge den webshop eller domæne, du ønsker at afbryde.

1. Log ind med dine loginoplysninger fra din virksomhedskonto på Trustpilot, og klik på Settings.

1. Klik på Clear the Integration Key, og derefter på Save changes.

1. Genindlæs siden. Hvis du bliver bedt om at vælge en Business Unit, er afbrydelsen gennemført korrekt.

Hvis du afbryder forbindelsen til et domæne med flere webshops, bør ovenstående trin afbryde alle webshops på websitet. Du kan sikre dig, at det er tilfældet, ved at klikke på hver webshop individuelt under Store View.

• Hvis du under hver butik bliver bedt om at vælge en Business Unit, er afbrydelsen gennemført korrekt.
  • Hvis du under hver butik ser noget andet, er afbrydelsen ikke gennemført korrekt, fordi webshoppen er blevet oprettet separat fra hovedsitet. Gentag trin 3-6 i denne webshops Store View for at afbryde den.