Sådan sender du service- og produktanmeldelsesinvitationer

Inviterer du dine kunder til at skrive service- og produktanmeldelser? Du kan enten sende dem én e-mail med begge invitationer eller sende to separate e-mails.

Måske foretrækker du at sende dine kunder én e-mail for at begrænse antallet af beskeder, de modtager. Eller måske vil du sende separate invitationer til at skrive service- og produktanmeldelser for at give kunden tid til at afprøve produktet. Uanset hvad er det nemt at opsætte dine invitationer.

Fastlæg afsendelsestidspunktet

1. Gå til din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitationsindstillinger > Timing og frekvens.
  2. Du kan vælge, hvordan du vil indsamle produktanmeldelser, under Når du indsamler produktanmeldelser.
    • Invitér dine kunder til at skrive en service- og produktanmeldelse i én e-mail.
    • Send dine kunder to separate e-mails. Serviceanmeldelsesinvitationen sendes altid først. Du kan forsinke produktanmeldelsesinvitationen med dage, uger eller op til 3 måneder.
  3. Klik på Gem ændringer.

Vælg dine e-mailskabeloner

Du skal nu vælge de e-mailskabeloner, du vil bruge til at invitere dine kunder til at skrive service- og produktanmeldelser.

• Gå til Invitationsindstillinger > E-mailindstillinger, og vælg din foretrukne skabelon.

Du har mulighed for at skræddersy dine egne skabeloner, men vi tilbyder også skabeloner, der allerede er testede og optimerede.