Sådan indsamler du bruger- og produktanmeldelser med en eller flere e-mails

Inviterer du dine kunder til både at skrive service- og produktanmeldelser? Så kan du enten gøre det med én e-mail eller med to separate e-mails.

Det er nemt at opsætte. Gå til din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitationsindstillinger > Timing og frekvens, og rul ned til afsnittet Når du indsamler produktanmeldelser.

Her kan du vælge, hvordan Trustpilot skal sende produktanmeldelsesinvitationer på dine vegne. Du har to muligheder:

1) Du kan invitere dine kunder til at skrive både en produkt- og en serviceanmeldelse med samme e-mail.

2) Du kan sende to separate e-mails til dine kunder. Serviceanmeldelsesinvitationen sendes altid først, men du kan forsinke produktanmeldelsesinvitationen med dage, uger eller måneder.

Husk at klikke på Gem ændringer.

E-mailskabelon til produktanmeldelsesinvitationer

Du skal nu vælge den e-mailskabelon, du vil bruge til at invitere kunder til at anmelde dine produkter. Gå til Invitationsindstillinger > E-mailindstillinger, og vælg din foretrukne skabelon.

Bemærk, at du snart vil kunne skræddersy din egen skabelon, men vi har allerede testet og optimeret en skabelon for dig. Sådan ser vores optimerede skabelon til produktanmeldelser ud:

Du kan læse mere om produktanmeldelsesinvitationer her.

Kommentarer

Log ind for at kommentere.