Sådan kontakter du Trustpilot

Hvis du ikke kan finde de svar, du står og mangler, i vores supportartikler, kan du kontakte os direkte. I denne artikel kan du læse, hvordan du kommer i kontakt med det bedste team til at besvare dine spørgsmål om Trustpilot.

Hos Trustpilot har vi en del teams, så kast et blik på spørgsmålene nedenfor og find ud af, hvem der kan hjælpe dig.

Jeg har et spørgsmål om rapportering af anmeldelser. Hvem kan hjælpe mig?

På vores supportcenter finder du nyttige artikler om at rapportere anmeldelser, du mener er i strid med vores retningslinjer, samt forklaringer på, hvad rapporteringsprocessen indebærer. Hvis du ikke kan finde de nødvendige oplysninger på vores supportcenter, vil vi anbefale dig at kontakte vores content integrity-team ved at udfylde denne formular, så hjælper de dig.

Jeg har tekniske problemer og brug for hjælp med at bruge Trustpilot. Hvem kan give mig råd og vejledning?

Vi har et team af supportmedarbejdere, der kan hjælpe dig med at finde frem til løsningen på konkrete problemer med vores platform og produkter. I denne artikel kan du læse mere om de tilgængelige services.

Hvordan kan jeg rapportere en virksomhed for ureglementeret adfærd på Trustpilot?

Da vi tror på styrken i vores community, har vi oprettet en whistleblower-funktion, så vores brugere kan indberette eventuelle problemer til os. Find ud af mere om funktionen i denne artikel, og påbegynd rapporteringsprocessen her.

Jeg har brug for hjælp med min virksomhedskonto. Hvem skal jeg kontakte?

Hvis du benytter dig af en betalt pakke, har du en customer success manager, der kan hjælpe dig med din konto. Du kan læse, hvordan du kommer i kontakt med vedkommende, her.

Hvordan betaler jeg for Trustpilot eller ændrer mine betalingsoplysninger?

I denne artikel finder du oplysninger om, hvordan du betaler for at bruge Trustpilot. Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores regnskabsafdeling på accounts@trustpilot.com.

Jeg har et spørgsmål om Trustpilots persondatapolitik og sikkerhedsprocedurer. Hvem kan jeg henvende mig til?

Med en kombination af de bedste sikkerhedsprocedurer sikrer vi vores platform og beskytter dine data. Du kan læse mere om vores procedurer i denne artikel. Hvis du har andre spørgsmål om databeskyttelse, kan du komme i kontakt med os via denne formular.