Sådan opretter du en CSV-fil for dit produktkatalog

Denne funktion er en del af Product Reviews-tilkøbet.

Få tilkøbet

Vil du gerne tilføje dine produkter til dit produktkatalog? Så kan du få hjælp til at oprette en CSV-fil i det rette format ved at læse med her.

Hvad er et produktkatalog?

Et produktkatalog er en liste over alle din virksomheds produkter, du indsamler anmeldelser for. Kataloget omfatter oplysninger som produktnavn, billede og GTIN (Global Trade Item Number).

For at oprette det skal du lave et regneark med dine produktoplysninger ved hjælp af eksempelvis Google Sheets eller Microsoft Excel.

Klargør din fil med Google Sheets

For at klargøre din fil skal du følge disse trin:

1. Åbn et nyt, tomt regneark i Google Sheets.
  2. Filen skal indeholde kolonner med følgende navne og de tilsvarende data for hvert produkt:
    • sku (påkrævet)
    • title
    • link
    • image_link
    • gtin
    • mpn
    • brand
    • price
  3. Gem filen i CSV-format ved at vælge Download i menuen Fil og derefter Kommaseparerede værdier (.csv, aktuelt ark).

Klargør din fil med Microsoft Excel

Hvis du bruger Excel, skal du følge de samme trin som ovenfor; du skal blot sørge for at gemme din fil i UTF-8-format.

Indsend dit produktkatalog

Det sidste, du skal gøre, er at sende dit færdige produktkatalog til vores supportteam via denne formular. Så skal de nok sørge for at uploade filen til din virksomhedskonto på Trustpilot.

Du kan læse mere om, hvordan du administrerer dit produktkatalog, i denne artikel.