Lidt om din customer success manager (CSM)

Nogle virksomheder har en customer success manager, som giver dem hjælp og vejledning i at bruge Trustpilot, alt afhængigt af deres betalingspakke. Læs med her, og find ud af, hvad en customer success managers funktion er, og hvordan du kommer i kontakt med vedkommende.

Hvad er en CSM?

Hos os kalder vi en account manager for en customer success manager (forkortet CSM).

Du får automatisk en CSM, hvis det er en del af din betalingspakke. Hvis du bruger vores Free-pakke, får du desværre ikke en CSM eller de fordele, det inkluderer.

Hvad kan din CSM hjælpe med?

Du bør rette alle henvendelser vedrørende din konto til din customer success manager, herunder ændringer, opgraderinger, tilkøb eller opdatering af dine betalingsoplysninger.

Sådan kontakter du din CSM

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og klik på spørgsmålstegnet i øverste højre hjørne.

1. Her finder du navnet på din customer success manager samt vedkommendes kontaktoplysninger.

Hvis du vil vide mere om, hvad din CSM kan hjælpe dig med, er det værd at kaste et blik på denne artikel.