Oversigt over Trustpilots automatiske invitationsmetoder

I denne artikel finder du en gennemgang af de af vores invitationsmetoder, som du kan bruge til automatisk at invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse.

Bemærk: Nogle af disse invitationsmetoder er kun tilgængelige for virksomheder, der abonnerer på Trustpilots betalte services.

Vores automatiske invitationsmetoder automatiserer afsendelsen af anmeldelsesinvitationer til dine kunder og giver dig flere valgmuligheder og større kontrol.

Automatisk Feedback Service (AFS)

Trustpilots Automatiske Feedback Service (AFS) er den nemmeste måde at invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse. AFS sender automatisk en anmeldelsesinvitation, når en kunde har foretaget et køb eller haft en serviceoplevelse med din virksomhed. Du kan konfigurere AFS til at invitere dine kunder til at skrive en serviceanmeldelse, produktanmeldelse eller begge dele på én gang.

Trustpilots e-commerce-integrationer

Vores e-commerce-integrationer forbinder din virksomhedskonto på Trustpilot med din virksomheds e-commerce-platform for at sende anmeldelsesinvitationer ud. De kommunikerer direkte med din platform og sender automatisk invitationer efter hver ordre. Du kan invitere dine kunder til at skrive en serviceanmeldelse, produktanmeldelse eller begge dele på én gang.

Trustpilots API'er

Hvis du vil have mere indflydelse på dine invitationer, kan du bruge vores API'er. Udviklere kan finde hjælp til at integrere dem med din løsning i vores API-dokumentation. Du kan for eksempel bruge vores API'er til produkt- eller serviceanmeldelser til at generere et invitationslink, du kan sende til dine kunder.

Bemærk

Når en kunde skriver en anmeldelse efter at have modtaget en automatisk invitation, vil anmeldelsen blive markeret som "Verificeret" på Trustpilot.