Trustpilots OpenCart-integration (version 2.0-2.2x og 2.3x)

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Vores OpenCart-integration gør det muligt for dig at automatisere indsamlingen af produkt- og serviceanmeldelser, tilføje forskellige TrustBox-widgets og invitere dine kunder til at skrive anmeldelser. I denne artikel kan du læse, hvordan du integrerer Trustpilot med OpenCart (version 2.0-2.2x og 2.3x).

Bemærk følgende to ting: Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket, og denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Hvis du bruger OpenCart version 3.0, finder du hjælp og vejledning i denne artikel.

Download integrationen

1. Gå ind på din virksomhedskonto på Trustpilot > Integrationer > E-commerce > OpenCart.
  2. Vælg den version af OpenCart, du bruger, fra rullemenuen under Vælg din OpenCart-version. Klik derefter på Download.

Installér integrationen

1. Gå ind på din OpenCart admin-side, og vælg Extensions > Extension Installer ved at føre markøren over puslespil-ikonet.
  2. Klik på Upload, vælg den plugin-fil, du lige har downloadet, og klik på Open.
  3. Gå til Extensions > Modules, når du har uploadet udvidelsen.

Version 2.0.x-2.2.x:

Version 2.3x:

1. Find Trustpilot, og klik på den grønne knap for at installere udvidelsen.
  2. Klik på Trustpilot-symbolet i menuen nederst til venstre.

Bemærk: Hvis Trustpilot-symbolet ikke vises, skal du gå til Extensions > Modifications og klikke på "Refresh"-knappen.

1. Vælg din Business Unit fra rullemenuen, acceptér vilkårene og betingelserne, og klik på Confirm.

Administrér integrationen

Når du har installeret integrationen, finder du Trustpilot-fanen til venstre på din admin-side, hvor du kan administrere dine indstillinger.

Konfigurér dine invitationer

En ordre fra din OpenCart-webshop trigger automatisk en invitation til dine kunder til at skrive serviceanmeldelser på Trustpilot. Sådan konfigurerer du dine invitationer:

1. Gå til Trustpilot på din OpenCart admin-side, og klik på Invitations.
  2. Konfigurér din Invitation Trigger ved at vælge enten Order confirmed, så bliver der sendt en invitation til dine kunder, mens deres ordre bliver behandlet, eller Order completed, så bliver der sendt en invitation til dine kunder, når deres ordre er færdigbehandlet.
  3. Du kan også angive Sender Name, Reply-to Email, Trustpilot website, Send Delay, Language of email template og email template.
  4. Klik til sidst på Save changes.

Inkludér produktanmeldelsesinvitationer

Hvis du indsamler produktanmeldelser via Trustpilot, kan du inkludere dem i dine invitationer ved at følge disse trin:

1. Gå til Trustpilot på din OpenCart admin-side, og klik på Product Reviews.
  2. Brug skydeknappen Enable to start getting product reviews under Turn product review invitations on til at aktivere produktanmeldelser.
  3. Udfyld produktoplysningerne SKU (Stock Keeping Unit), GTIN (Global Trade Item Number) og MPN (Manufacturer Part Number) – disse felter er dog valgfrie.
  4. Klik til sidst på Save changes.

Invitér kunder

Du kan invitere de kunder, der har afgivet en ordre inden for den sidste uge til 6 måneder, ved at følge disse trin:

1. Gå til Trustpilot på din OpenCart admin-side, og klik på Past Orders.
  2. Vælg den ønskede tidsperiode under Select all your orders from the past.
  3. Klik på Sync up orders for at gemme.

Tilføj eller slet en TrustBox

Du kan tilføje flere TrustBox-widgets til dit website ved hjælp af din OpenCart-integration.

1. Gå til Trustpilot på din OpenCart admin-side, og klik på TrustBox
  2. Vælg din foretrukne TrustBox og dit foretrukne layout under Choose a TrustBox.
  3. Angiv, hvilken side TrustBoxen skal placeres på, under Preview on. Du kan se, hvordan TrustBoxen vil se ud på din side, ved at trække den over på den.
  4. Konfigurér din TrustBox efter dine behov, og klik på Publish changes, når du er tilfreds med dens placering og layout.
  5. Hvis du vil slette en TrustBox, skal du føre markøren hen over den og klikke på papirkurven. Du kan også slette TrustBoxe ved at vælge Delete unpublished TrustBoxes eller Delete all TrustBoxes from website fra rullemenuen. Vælg den ønskede handling, og klik på Publish changes.

Afbryd integrationen

Du kan sagtens afbryde integrationen, hvis du ikke vil bruge den længere. Du skal blot gøre følgende:

1. Gå til Trustpilot på din OpenCart admin-side, og klik på Settings.
  2. Klik på Clear the Integration Key og derefter på Save changes.

Hvis du gerne vil slette integrationen, skal du:

1. Gå til Extensions > Modules på din OpenCart admin-side. Find Trustpilot, og klik på "uninstall"-knappen og derefter på OK.
  2. Gå til Extensions > Modifications, markér feltet ud for Trustpilot review module, og klik på papirkurven i øverste højre hjørne.

Bemærk: Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.