Rapporteringsoversigt – Få et overblik over en virksomheds rapporteringsaktiviteter

For at sikre at Trustpilots platform har så mange ægte og konstruktive anmeldelser som muligt, kan virksomheder rapportere anmeldelser, som de mener er i strid med Trustpilots retningslinjer.

Trustpilot undersøger alle rapporterede anmeldelser for at undgå misbrug og fjerner kun de anmeldelser, som er i strid med vores retningslinjer.

Hvor kan jeg se en virksomheds rapporteringsaktiviteter?

Du finder en virksomheds rapporteringsaktiviteter ved at gå ind på deres profil og klikke på Gå til det fulde overblik under deres aktiviteter i højre side.

Hvilke data vises?

Anmeldelser rapporteret:

Det samlede antal anmeldelser, som virksomheden har rapporteret i løbet af det sidste år.

Anmeldelser lagt online igen af Trustpilot:

Det antal anmeldelser, som er rapporteret af virksomheden, undersøgt af Trustpilot og efterfølgende lagt online igen.

Anmeldelsen er ikke i strid med Trustpilots retningslinjer af de angivne årsager:

Det antal rapporterede anmeldelser, som Trustpilot har lagt online igen, da vi har konkluderet, at de ikke var i strid med vores retningslinjer af de angivne årsager.

Brugeren har løst problemet:

Det antal rapporterede anmeldelser, hvor brugeren løste det angivne problem ved f.eks. at fjerne stødende sprogbrug.

Anmeldelser fjernet af Trustpilot:

Det antal anmeldelser, som er rapporteret af virksomheden, undersøgt af Trustpilot og efterfølgende fjernet for at være i strid med vores retningslinjer.

Brugeren har ikke reageret på Trustpilots anmodning om at løse problemet:

Det antal rapporterede anmeldelser, hvor brugeren ikke reagerede på Trustpilots anmodning om at løse problemet.

Brugeren har ikke løst problemet:

Det antal rapporterede anmeldelser, hvor brugeren ikke kunne eller ville løse problemet.