​Rapporterede anmeldelser – Få et overblik over virksomhedernes rapporteringsaktiveter

For at sikre at Trustpilots platform har så mange ægte og konstruktive anmeldelser som muligt, kan virksomheder rapportere anmeldelser, som de mener er i strid med Trustpilots retningslinjer.

Trustpilot undersøger alle rapporterede anmeldelser for at undgå misbrug og fjerner kun de anmeldelser, som er i strid med vores retningslinjer.

Hvor kan jeg se en virksomheds rapporteringsaktiviteter?

Du kan få et overblik over virksomhedernes rapporteringsaktiviteter på deres profilsider under Aktiviteter. Af juridiske årsager kan vi ikke vise indholdet af de anmeldelser, vi har fjernet, men oplysningerne under Aktiviteter kan give dig et indblik i:

• hvor mange anmeldelser virksomheden har rapporteret på profilsiden,
  • hvor mange rapporterede anmeldelser Trustpilot har lagt online igen, og hvor mange vi har fjernet,
  • om anmeldelserne er rapporteret af gyldige årsager,
  • de rapporterede anmeldelsers stjernebedømmelser.

Læs mere om, hvad der sker, hvis din anmeldelse bliver rapporteret.

Hvilke rapporteringsdata vises?

Anmeldelser rapporteret:

Det samlede antal anmeldelser rapporteret af virksomheden på deres offentlige profilside siden 1. januar 2019.

Anmeldelser lagt online igen af Trustpilot:

Antal anmeldelser som er rapporteret på virksomhedens profilside og efterfølgende lagt online igen af Trustpilot.

Anmeldelsen er ikke i strid med Trustpilots retningslinjer af de angivne årsager:

Antal rapporterede anmeldelser som Trustpilot har lagt online igen, fordi vores undersøgelser viste, at de ikke var i strid med retningslinjerne af de angivne årsager.

Brugeren har løst problemet:

Antal anmeldelser hvor brugeren løste det angivne problem f.eks. ved at fjerne stødende sprogbrug.

Anmeldelser fjernet af Trustpilot:

Antal anmeldelser som er rapporteret af virksomheden, undersøgt af Trustpilot og efterfølgende fjernet for at være i strid med retningslinjerne.

Brugeren har ikke reageret på Trustpilots anmodning om at løse problemet:

Antal rapporterede anmeldelser hvor brugeren ikke reagerede på Trustpilots anmodning om at løse problemet.

Brugeren har ikke løst problemet:

Antal rapporterede anmeldelser hvor brugeren ikke kunne eller ville løse problemet.