Hvorfor er nogle virksomhedsprofiler og anmeldelser markeret som "Kombineret"?

Når en virksomhedsprofil eller anmeldelse er markeret som "Kombineret", betyder det, at virksomheden før har haft flere profiler på Trustpilot som nu er samlet på én hovedprofil.

Virksomheder med flere profiler (også kaldet domæner) på Trustpilot kan anmode om at kombinere disse. Når kombineringen er færdig, vil anmeldelserne fra hver profil vises på én hovedprofil på Trustpilot. Alle andre profiler inkluderet i kombineringen, udover hovedprofilen, er ikke længere tilgængelige.

Anmeldelserne fra hver profil bliver også kombineret og vist på den nye kombinerede hovedprofil. Virksomhedens TrustScore vil blive genberegnet baseret på de kombinerede anmeldelser.

Med en kombineret hovedprofil er det lettere at finde og anmelde en virksomhed på Trustpilot, samtidig med det er lettere for virksomhederne at administrere deres anmeldelser fra én profil.

Virksomhedsprofiler markeret som "Kombineret"

En virksomhedsprofil med markeringen "Kombineret" betyder, at nogle af dens anmeldelser oprindeligt blev vist på en anden profil, men nu er blevet samlet på den hovedprofil, du ser på.

Ikonet "Kombineret" ved siden af virksomhedens navn på deres hovedprofilside indikerer, at der er tale om en kombineret virksomhedsprofil.

Anmeldelser markeret som "Kombineret"

En anmeldelse med markeringen "Kombineret" betyder, at den tidligere er blevet vist på en anden profil, der nu er blevet kombineret med den hovedprofil, du ser på. Ved at holde markøren over ikonet "Kombineret" kan du se den profil, anmeldelsen kommer fra.

Ikonet "Kombineret" ved siden af en anmeldelse på en virksomheds hovedprofilside indikerer, at anmeldelsen tidligere er blevet vist på en anden profilside.

Af hvilke årsager kombinerer virksomheder deres profiler?

En virksomhed kan anmode om en kombinering af en af følgende årsager:

Begrundelse Beskrivelse
Identiske domæner

For eksempel:

• Hvis en virksomhed har flere domæner med identisk indhold, eller identisk indhold på forskellige sprog (typisk fordi virksomheden dækker flere lokationer).
  • Hvis en virksomhed har flere domæner, der alle omdirigerer besøgende til et hoveddomæne.
  • Hvis en virksomhed har flere domæner med indhold, der ikke er identisk, men ligner hinanden på væsentlig og tilsvarende vis, og vi vurderer, at en kombineringen vil komme forbrugerne til gode.
Rebranding

For eksempel:

• Hvis en virksomhed har skiftet navn eller brand.
Virksomhedsfusion eller ejerskifte

For eksempel:

• Hvis en virksomhed har opkøbt eller overtaget en eller flere andre virksomheder, og vi vurderer, at en kombinering af profilerne vil komme forbrugerne til gode.

Læs mere om kombinering af virksomhedsprofiler

Hvis du besøger en virksomheds kombinerede hovedprofil, kan du læse mere om kombineringen i boksen og på siden Åbenhed omkring virksomhedsaktiviteter. Boksen finder du på virksomhedsprofilsiderne på Trustpilot, hvorfra du kan klikke dig videre til siden med flere oplysninger.

Siden Åbenhed omkring virksomhedsaktiviteter giver et fuldt overblik over virksomhedens kombineringsaktivitet inden for de seneste 12 måneder, herunder hvorfor og hvornår kombineringen fandt sted, hvilke profiler, der indgik i kombineringen, samt tidligere TrustScores og antal anmeldelser.