Introduktion til Åbenhed omkring virksomhedsaktiviteter

Vi har en spændende nyhed, vi gerne vil dele med dig: Vi har implementeret en ny boks og side, der giver åbenhed omkring virksomhedsaktiviteter.

Fra juli 2020 ændrer vi udseendet og navnet på boksen og siden med virksomhedsaktiviteter på virksomhedernes profilsider, så de stemmer overens med vores tillidsløfte.

Hvilke ændringer er der sket?

Boks med åbenhed omkring virksomhedsaktiviteter

Boksen med virksomhedsaktiviteter hedder nu Åbenhed omkring virksomhedsaktiviteter og findes på virksomhedsprofilsiderne på Trustpilot. Boksen inkluderer stadig virksomhedsaktiviteter, men bliver nu flyttet op øverst til højre på hver profilside. En væsentlig ting at bemærke er, at vi har tilføjet en funktion for at vise, hvor ofte og hurtigt en virksomhed besvarer negative anmeldelser.

Side med åbenhed omkring virksomhedsaktiviteter

Siden med virksomhedsaktiviteter hedder nu Åbenhed omkring virksomhedsaktiviteter og kan tilgås ved at vælge den detaljerede oversigt indeni boksen med åbenhed omkring virksomhedsaktiviteter. Denne side inkluderer stadig oplysninger om en virksomheds aktiviteter, men fremover vil den også inkludere oplysninger om, hvor ofte og hurtigt en virksomhed besvarer negative anmeldelser, rater over gyldige og ugyldige rapporteringer og et diagram over udviklingen af en virksomheds stjernebedømmelse på en måned.

Hvor kan jeg få hjælp og vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte din customer success manager med eventuelle spørgsmål.