Åbenhed omkring virksomhedsaktiviteter – sådan bruger virksomhederne Trustpilot

Alle virksomheder på Trustpilot har en side, der kan give dig et bedre overblik over, hvordan de har brugt vores platform de sidste 12 måneder.

I forbindelse med vores tillidsløfte giver vi forbrugerne et indblik i virksomhedernes anmeldelseskilder samt deres svar- og rapporteringsaktiviteter. Du finder disse oplysninger ved at gå ind på deres profiler.

Hvilke oplysninger finder du på aktivitetssiden?

Grundlæggende oplysninger

Find ud af, om virksomheden:

Anmeldelseskilder

Se, hvor virksomheden får deres anmeldelser fra, og hvordan deres stjernebedømmelser fordeler sig efter kilde.

Profilkombineringer

Hvis virksomheden har fået foretaget en profilkombinering, viser vi, hvornår og hvorfor den blev foretaget, hvilke profiler der blev kombineret, samt deres tidligere TrustScores og antal anmeldelser.

Stjernebedømmelser

Find ud af, hvordan virksomhedens nye anmeldelser fordeler sig efter stjernebedømmelse.

Svar

Se, hvor ofte og hurtigt virksomheden besvarer negative anmeldelser.

Rapportering

Få et overblik over virksomhedens rapporteringsaktiviteter:

• antallet af rapporterede anmeldelser
  • de rapporterede anmeldelsers stjernebedømmelse
  • procentdelen af ugyldige rapporteringer
  • hvad der er sket med de rapporterede anmeldelser

Hvor finder du aktivitetssiden?

Først skal du gå ind på virksomhedens profil på Trustpilot. Øverst til højre finder du boksen "Åbenhed omkring virksomhedsaktiviteter" med nogle grundlæggende oplysninger. Klik på Se en detaljeret oversigt for at komme til siden med åbenhed omkring virksomhedsaktiviteter.