FAQ om at kombinere to eller flere virksomhedsprofiler

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Hvis du har flere virksomhedsprofiler på Trustpilot, kan du anmode om at få dem kombineret til en hovedprofil. I denne artikel får du svarene på de oftest stillede spørgsmål om processen.

Kan jeg få mine profiler kombineret?

I denne oversigt finder du nogle typiske eksempler på, i hvilke tilfælde vi tillader og ikke tillader en kombinering af profiler.

Hvad kræver kombineringen, og hvordan foregår den?

Det er først og fremmest vigtigt, at du har tilegnet dig alle de domæner, du vil kombinere, og at du har aktiveret tilladelser for dem. Derefter skal du sætte dig ind i processen ved at læse denne artikel, og til sidst skal du kontakte vores supportteam, så klarer de resten.

Hvilke typer dokumentation for mit ejerskab kan jeg sende?

Det er vigtigt, at du sender os den nødvendige dokumentation, så vi kan bekræfte, at du ejer de pågældende domæner, inden vi foretager kombineringen. Vi skal bruge en faktura eller kvittering for ALLE de relevante domæner fra din domænevært som bevis på ejerskabet.

Kan jeg sende et screenshot som bevis på mit ejerskab?

Nej, vi accepterer desværre ikke screenshots, da de ikke er tilstrækkelige beviser.

Hvad sker der med mine anmeldelser, når kombineringen er færdig?

Når kombineringen er færdig, vises alle dine Trustpilot-anmeldelser på én profil. Alle anmeldelser fra dine individuelle profiler vil blive vist på den nye kombinerede hovedprofil. Det betyder, at din TrustScore vil blive genberegnet baseret på de kombinerede anmeldelser.

Hvad sker der med trafikken fra mine gamle anmeldelser?

Alle de domæner, der skal kombineres, skal leve op til kravene for en 301 redirect (permanent omdirigering), før vi kan foretage kombineringen. Hvis de gør det, vil al tidligere trafik blive omdirigeret til din nye kombinerede hovedprofil.