COVID-19 og Trustpilot

I denne tid med coronavirus er mange virksomheder under pres, mens de forsøger at tilpasse sig til situationen, derfor vil du muligvis opleve, at de ikke besvarer dine anmeldelser så hurtigt, som de plejer. Vi håber, at du vil have tålmodighed og vise forståelse under disse svære omstændigheder.

Den aktuelle krise påvirker os alle. Det faktum bør du have i tankerne, når du læser og skriver anmeldelser. Meningen med Trustpilot er, at du som forbruger kan dele en konkret købs- eller serviceoplevelse, som du har haft med en virksomhed, fremfor at dele dine holdninger til en virksomhed generelt.

Du kan få et hurtigt overblik over vores brugerretningslinjer samt tips til at skrive anmeldelser.