Sådan administrerer du dine brugergenererede billeder

Denne funktion er en del af Product Reviews-tilkøbet.

Få tilkøbet

Dine kunder kan dele deres egne billeder af dine produkter sammen med deres anmeldelser. Billederne kan berige dine produktsider med visuelt indhold, som forbedrer dine kunders købsoplevelse. Her kan du læse, hvordan du administrerer dem.

Hvad er brugergenererede billeder?

Når dine kunder skriver en produktanmeldelse, har de mulighed for samtidig at uploade deres eget billede af det produkt, de har købt. Muligheden for at uploade billeder er automatisk slået til i din produktanmeldelsesformular.

Billeder kan uploades i følgende formater: JPEG, PNG, WebP, TIFF, GIF og SVG.

Fremvis dine billeder

TrustBoxe til produktanmeldelser er den bedste måde at vise dine anmeldelser med billeder frem på dit website. Dine TrustBoxe er automatisk indstillet til at vise billederne, som kan ses to steder: under hver anmeldelse og i billedoversigten øverst i TrustBoxen. Her ses et eksempel:

Bemærk: Da Trustpilot er en Google-partner, vil billederne automatisk blive forbundet med og vist på Google Shopping. Kontakt Google for yderligere information.

Slå indsamling af billeder fra

Brugergenererede billeder er automatisk slået til for alle dine produkter, men hvis du ikke ønsker, at dine kunder uploader billeder, kan du slå funktionen fra. Sådan gør du:

1. Gå ind på din virksomhedskonto og vælg Anmeldelser > Produktanmeldelser > Indstillinger.
  2. Flyt skydeknappen under Brugergenererede billeder til Nej.

Det er ikke muligt at fjerne de billeder, dine kunder allerede har uploadet sammen med en anmeldelse. Deaktivering af funktionen forhindrer kun indsamling og visning af billeder fremadrettet.

Godkendelse og rapportering af billeder

For at undgå eventuelt upassende indhold vil dine brugergenererede billeder blive godkendt, inden de lægges online.

Du har mulighed for at rapportere et billede, hvis du mener, det er skadeligt eller ulovligt eller indeholder reklame, markedsføring eller personlige oplysninger.

Bemærk: Du kan ikke rapportere et billede på grund af dårlig kvalitet. Vi anbefaler, at du i stedet kontakter brugeren og beder vedkommende om at sende et billede i bedre kvalitet.