Oversigt over brugerroller og -rettigheder

Som administrator af din virksomhedskonto på Trustpilot kan du tildele brugerroller og -rettigheder til andre medarbejdere, alt efter hvilken funktion de skal varetage.

Denne artikel er kun relevant, hvis du bruger en af vores betalingspakker, da vores Free-pakke kun omfatter 1 bruger. Antallet af brugere, der kan få adgang til din virksomhedskonto, afhænger af din pakke:

  • Free: 1 bruger
  • Plus: 3 brugere
  • Premium: 10 brugere
  • Advanced: 20 brugere
  • Enterprise: 1.000 brugere

Hver bruger, du tilføjer til din konto, skal tildeles én af følgende roller:

  1. Administrator: Giver brugeren fulde rettigheder over virksomhedskontoen, deriblandt tilladelse til at konfigurere den. Administratoren har adgang til alle domæner under virksomhedskontoen.
  2. Manager: Brugeren får rettigheder til at administrere de tildelte domæner. Vedkommende har dog ikke adgang til kontoindstillingerne.
  3. Anmeldelsesmanager: Brugeren får rettigheder til at administrere anmeldelser for specifikke domæner og/eller lokationer. Vedkommende kan også tilføje widgets.

Nedenfor får du et detaljeret overblik over brugerrollerne og deres rettigheder:

Rettigheder Administrator Manager Anmeldelsesmanager

Administrere anmeldelser

Besvare, rapportere, tagge, eksportere

Administrere invitationsindstillinger  
Opsætte integrationer  

Fremvise anmeldelser

TrustBox-widgets, marketingmaterialer etc.

Dine nøgletal Kun tilgængelige for brugere, hvis adgang ikke er begrænset til lokationer

Administrere kontoindstillinger

Faktureringsoplysninger, kontooplysninger, brugeradministration, API

   
Administrere indstillinger for offentlig profil  

Administrere indstillinger for personlig profil

Personlig konto og e-mailnotifikationer

For virksomheder med lokationer kan administratoren give anmeldelsesmanageren en begrænset adgang til et domæne, som ikke inkluderer adgang til lokationerne. Vedkommende kan administrere alle anmeldelser, som ikke er knyttet til en lokation, som for eksempel online-ordrer.

Her kan du læse, hvordan du tilføjer og fjerner brugere.

Næste Sådan tilføjer og fjerner du brugere fra din virksomhedskonto

Related articles