Build trust to find new customers and keep existing customers coming back for more.

Get started now

Introduktion til brugerroller og -rettigheder

Build trust to find new customers and keep existing customers coming back for more.

Get started now

Som administrator af din virksomhedskonto på Trustpilot kan du tildele dine medarbejdere brugerroller og -rettigheder. Du kan vælge mellem tre roller, der hver giver brugerne forskellige rettigheder.

Hver bruger, du tilføjer til din konto, skal tildeles én af følgende roller:

1. Administrator: Brugeren får fulde rettigheder over virksomhedskontoen, deriblandt tilladelse til at konfigurere den. Vedkommende har adgang til alle domæner under virksomhedskontoen.
  2. Manager: Brugeren får rettigheder til at administrere de tildelte domæner. Vedkommende har dog ikke adgang til indstillingerne for virksomhedskontoen.
  3. Anmeldelsesmanager: Brugeren får rettigheder til at administrere anmeldelser for specifikke domæner og/eller lokationer. Vedkommende kan også bruge widgets til at fremvise anmeldelser.

Nedenfor får du et detaljeret overblik over brugerrollerne og deres rettigheder:

Rettigheder Administrator Manager Anmeldelsesmanager

Administrere anmeldelser

Besvare, rapportere, tagge, eksportere

Administrere invitationsindstillinger
Opsætte integrationer

Fremvise anmeldelser

TrustBox-widgets, marketingmateriale etc.

Dine nøgletal Kun tilgængelige for brugere, hvis adgang ikke er begrænset til lokationer

Administrere indstillinger for virksomhedskonto

Faktureringsoplysninger, kontooplysninger, brugeradministration, API

Administrere indstillinger for offentlig profil

Administrere indstillinger for personlig profil

Personlig konto og e-mailnotifikationer

Bemærk: For virksomheder med lokationer kan administratoren begrænse anmeldelsesmanagerens adgang til ét domæne uden at give adgang til lokationerne. Vedkommende kan administrere alle anmeldelser, som ikke er knyttet til en lokation, men for eksempel online-ordrer.

Hvis du vil tilføje flere brugere til din konto, finder du instruktioner i denne artikel.