​Rapporteringsoversigt – Få et overblik over dine rapporteringsaktiviteter

På din virksomhedskonto kan du se en fuld oversigt over alle dine rapporteringsaktiviteter. Gå til Serviceanmeldelser for at se, hvor mange anmeldelser du har rapporteret i løbet af en given periode, og hvad deres aktuelle status er. I denne artikel kan du læse om alle de rapporteringsoplysninger, du har adgang til.

For at bevare gennemsigtigheden og styrke dit brands troværdighed vises en oversigt over dine rapporteringsaktiviteter også på din offentlige profilside.

Dine rapporteringsaktiviteter

For at se dine rapporteringsaktiviteter skal du gå til din virksomhedskonto > Serviceanmeldelser > Rapporteringsoversigt og vælge en periode.

Du vil se følgende oversigt

• Antal rapporteringer: Det antal rapporteringer, du har foretaget i den valgte periode. Bemærk, at en anmeldelse kan være i strid med vores retningslinjer på flere punkter, og du derfor kan have rapporteret den flere gange. Det betyder, at antallet af rapporteringer kan være højere end antallet af anmeldelser.
  • Rapporteringer undersøges: Det antal rapporteringer, som Trustpilot i øjeblikket undersøger.
  • Offline anmeldelser: Det antal anmeldelser, som Trustpilot har taget offline, fordi de er i strid med vores retningslinjer (af den angivne årsag).
  • Anmeldelser online igen: Det antal anmeldelser, som vi har lagt online igen, fordi brugeren løste problemet, eller fordi anmeldelsen ikke var i strid med vores retningslinjer (af den angivne årsag).
  • Rapporteringer efter stjernebedømmelse: Det antal rapporteringer, du har foretaget, fordelt efter stjernebedømmelse.
  • Ugyldige rapporteringer (anmeldelser ikke i strid med retningslinjer): Det antal gange vi har vurderet, at de rapporterede anmeldelser ikke er i strid med Trustpilots retningslinjer (af den angivne årsag).

Aktiviteter for hver rapportering

Du kan se følgende oplysninger om hver rapportering:

• Status: Se, om rapporteringsprocessen er afsluttet, eller om vi stadig undersøger problemet, og hvad det betyder for den rapporterede anmeldelse er den blevet skjult, taget offline, eller er den online igen, fordi problemet er løst?
  • Stjerner: Se den rapporterede anmeldelses stjernebedømmelse for at få et grundlæggende billede af brugerens oplevelse.
  • Rapporteringsårsag: Se, hvorfor anmeldelsen blev rapporteret.
  • Rapporteret af: Se, hvem i din virksomhed der rapporterede anmeldelsen.
  • Seneste statusændring: Se, hvornår rapporteringens status sidst blev ændret.
  • Rapporteringsdato: Se, hvornår anmeldelsen blev rapporteret.

Farveindikatorerne giver et hurtigt overblik over rapporteringens status:

• Blå: Vi undersøger rapporteringen, og anmeldelsen er skjult.
  • Grøn: Rapporteringen er gyldig, og anmeldelsen er taget offline.
  • Rød: Rapporteringsprocessen er afsluttet, og anmeldelsen er online igen.

Læs, hvordan du rapporterer anmeldelser fra din virksomhedskonto, og husk vores 6 gode rapporteringsråd.