Navngivning af lokationer

Denne funktion er en del af Location Reviews-tilkøbet.

Få tilkøbet

Retningslinjer for lokationsnavne

Når du opretter lokationer på din Trustpilot virksomhedskonto, er navnene offentlige, så det er en god idé at bruge enkle, præcise og beskrivende navne. Det vil give dig et bedre overblik over dine lokationer samt gøre det lettere for dine kunder at finde den lokation, de ønsker at anmelde. Her finder du nogle nyttige tips til at navngive dine lokationer:

Hvert lokationsnavn skal være unikt.

• Brug: Korte, beskrivende navne som "København" og "London, Baker Street Butik"
  • Brug ikke: Vage navne som "London1", "London2" etc”

Undgå at bruge navnet på din virksomhed i lokationsnavnet, da det allerede er inkluderet i URL-adressen og sidehovederne.

• Brug: Lokationsnavnet "Amsterdam"
  • Brug ikke: Lokationsnavnet "VirksomhedX – Amsterdam"

Undgå at bruge punktummer, ugyldige tegn som f.eks. specialsymboler i stedet for bogstaver og annoncetekster i lokationsnavnet.

• Brug: Lokationsnavnet "Berlin"
  • Brug ikke: Lokationsnavnet "street@berlin#buynowdiscount!1!"