Indsigt fra anmeldelser

Denne funktion er en del af Insights-tilkøbet.

Få tilkøbet

På siden "Indsigt fra anmeldelser" på din virksomhedskonto finder du forskellige dashboards, som du kan bruge til at analysere anmeldelser, identificere tendenser og administrere dine anmeldelsesdata.

"Indsigt fra anmeldelser" bruger maskinlæring til at identificere emner, tendenser og sentiments i din virksomheds anmeldelser. Du kan adminstrere siden på din virksomhedskonto ved at gå til Anmeldelser > Indsigt fra anmeldelser.

Filtrér dine anmeldelsesdata

Inden du begynder at analysere indsigten fra dine anmeldelser, kan du filtrere dine data, så de bliver nemmere at sortere.

Bemærk: Siden viser automatisk resultater inden for et datointerval på fire uger. Du kan sagtens anvende flere filtre på én gang.
  1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Anmeldelser > Indsigt fra anmeldelser.
  2. Klik på Datointerval, Tags, Lokationer eller Brugerens land. Vælg et filter, og klik på Anvend.

1. Du kan filtrere resultaterne efter et bestemt emne ved at klikke på det i emneoversigten.
  2. Søg efter et bestemt nøgleord i søgefeltet, eller anvend et filter for Dato, Tags, Stjernebedømmelse, Sentiment og/eller Brugerens land. Klik derefter på Anvend.

Bemærk: Hvis du vælger mere end ét tag til at filtrere med, vil anmeldelserne kun blive filtreret ved hjælp af ét af dem. Hvis du f.eks. filtrerer med tag A og tag B, vil du se anmeldelser med tag A og anmeldelser med tag B, men du vil ikke se anmeldelser, der har både tag A og B.

Emneoversigt

Øverst på siden kan du se en oversigt over alle de emner, som vi i øjeblikket tracker for din virksomhed, samt de tilhørende detaljer.

• Emne: Vores maskinlæringsalgoritme sorterer millioner af anmeldelser for at finde klynger af relaterede ord, som derefter bruges til at forme og definere et emne.
  • Favoritter: Ud for hvert emne vises en stjerne, som du kan klikke på for at markere det som favorit.

• Sentimentscore: Hvert emne har en sentimentscore. Når algoritmen registrerer et af dine emner i en anmeldelse, kører vi den sætning gennem vores sentimentmodel, som markerer den som positiv, negativ eller neutral.

Bemærk: Vores sentimentmodel trænes jævnligt for at forbedre den, så scoren kan ændre sig over tid.
  • Anmeldelser: Antallet af anmeldelser, hvor emnet bliver nævnt, inden for det angivne tidsinterval.
  • Indikator: Hvordan emnet præsterede i forhold til det foregående tilsvarende datointerval.

• Seneste eksempel: Det seneste eksempel på emnet i en af dine anmeldelser.

Gå fra 4 stjerner til 5 stjerner

Her vises din virksomheds seneste 4-stjernede anmeldelser med negativ feedback. Analysér dem for at finde ud af, hvorfor de ikke var 5-stjernede.

Omtaler af emner efter stjernebedømmelse

Hér finder du varmekort over sentiments, der viser, hvordan positive og negative omtaler af dine emner fordeler sig på tværs af 1 til 5-stjernede anmeldelser. Analysér dem for at identificere din virksomheds styrker, svagheder og forbedringspotentiale, hvor en sentiment ikke stemmer overens med en anmeldelses stjernebedømmelse. Klik på en celle for at blive omdirigeret til den tilsvarende side for undergruppen af anmeldelser.

Oversigt over enkelte emner

Du kan også se en oversigt og detaljer om et specifikt emne ved at gå ind under Emner og klikke på det, du vil vide mere om. Under Din performance inden for et emne finder du tal og grafer relateret til emnet.

• Sentimentscore: Sentimentscore for de anmeldelser, emnet optræder i, inden for datointervallet.
  • Anmeldelser: Antallet af anmeldelser, hvor emnet bliver nævnt, inden for det angivne tidsinterval.
  • Indikator: Hvordan emnet præsterede i forhold til det foregående tilsvarende datointerval.
  • Af alle anmeldelser: Denne procentdel sammenligner den aktuelt valgte delmængde af anmeldelser med dit samlede antal anmeldelser inden for datointervallet.
  • Sentimentscore over tid: Denne graf viser sentimentscoren for emnet med daglige, ugentlige eller månedlige intervaller inden for datointervallet. Intervallerne er baseret på datointervallet. Hold markøren over et datapunkt for at se sentimentscoren og antallet af anmeldelser, den er baseret på.

• Sentiment efter stjernebedømmelse: Dette diagram viser antallet af gange, emnet blev nævnt i anmeldelser, inden for datointervallet, og om det var på en positiv, negativ eller neutral måde.

Anmeldelser

Hér finder du en oversigt over anmeldelser relateret til emnet, så du nemmere kan finde eksempler, der illustrerer tendenser og giver dig brugbar indsigt. Vi fremhæver alle sætningerne i anmeldelsen, som vores algoritme har forbundet med emnet. Farven på markeringen repræsenterer den pågældende sentiment (grøn for positiv, rød for negativ).

• Emner: Hvis der optræder flere emner i en anmeldelse, kan du se dem under anmeldelsesteksten, hvor de står som knapper.

• Markér som fejlklassificeret: Klik hér for at informere os, hvis nogen af emnerne i den pågældende anmeldelse er forkert klassificeret.

• Eksportér: Klik på denne knap for at downloade de viste anmeldelser som en CSV-fil, der inkluderer emne- og sentimentoplysninger.

Administrér indsigten fra dine anmeldelser

Du kan bruge siden "Indsigt fra anmeldelser" til mere end analyse. Du kan også oprette, redigere og slette emner samt administrere månedlige rapporter.

Opret dit eget emne

Siden "Indsigt fra anmeldelser" indeholder som standard en liste over emner, der er udvalgt af Trustpilot. Men du kan også oprette dine egne emner for at få indsigt, der er mere relevant for din virksomhed eller branche.

1. Gå ind på din virksomhedskonto, vælg Anmeldelser > Indsigt fra anmeldelser, og klik på + Tilføj emne. Der vises muligvis en pop op-meddelelse, hvis det er første gang, du bruger funktionen.
  2. Indtast nøgleord eller formuleringer, som skal knyttes til emnet, under Tilføj nøgleord, der skal inkluderes i dit emne. Brug skydeknappen Avanceret for at udelukke anmeldelser med specifikke nøgleord.
Bemærk: Accepterede tegn er A-Z og 0-9 (OBS! Det er desværre ikke muligt at bruge "æ", "ø" og "å", men vi arbejder på at løse problemet). Og nøgleord skal adskilles af et komma.
  1. Når du indtaster et nøgleord, vises et eksempel med antallet af anmeldelser, der matcher et eller flere af nøgleordene fra de sidste 6 måneder. Du kan også se de seneste anmeldelser, som indeholder dine nøgleord, og bruge dem til at vurdere, hvor mange anmeldelser du kan forvente for emnet.
  2. Klik på Gem nøgleord, angiv Navn på emne og Beskrivelse under Emnedetaljer, og klik derefter på Gem emne.
  3. Du vil herefter se din emneoversigt med en bekræftelse.

Redigér eller slet et emne

Du kan redigere eller slette et brugerdefineret emne til enhver tid.

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Anmeldelser > Indsigt fra anmeldelser
  2. Find det emne, du vil redigere eller slette, og klik derefter på blyantikonet ud for det.
    • Hvis du vil redigere emnet, skal du angive dine ændringer og klikke på Gem emne.
    • Hvis du vil slette emnet, skal du klikke på Slet emne og derefter på OK i dialogboksen.

Aktivér månedlige rapporter

Den månedlige rapport med indsigt fra dine anmeldelser sendes via e-mail til administratorerne af din virksomhedskonto. Aktivér rapporten for at modtage udvalgte tal og statistikker baseret på en automatiseret analyse af dine anmeldelser fra den seneste måned.

Bemærk: For at kunne oprette en månedsrapport skal din virksomhed have indsamlet mindst 100 anmeldelser i den måned, der er omfattet af rapporten.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > E-mailnotifikationer.
  2. Markér feltet ud for Ja, jeg vil gerne modtage en sammenfatning af indsigten fra anmeldelser, og klik på Gem ændringer for at bekræfte.

Opret en brugerdefineret månedsrapport

Du kan supplere den månedlige rapport med indsigt fra anmeldelser med din egen brugerdefinerede rapport.

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Anmeldelser > Indsigt fra anmeldelser.
  2. Klik på Eksportér øverst til højre, og vælg Send rapport via e-mail fra rullemenuen.
  3. Angiv, hvilken måned du vil eksportere fra, og klik på Næste.
  4. Angiv, hvilke emner der skal inkluderes i eksporten, og klik på Næste.
  5. Vælg, hvem du vil sende rapporten til, og klik på Send rapport.
Bemærk: Der kan gå op til 30 minutter, før du modtager rapporten via e-mail.

Deaktivér månedlige rapporter

Du kan sagtens deaktivere månedlige rapporter, hvis du ikke længere er interesseret i dem.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > E-mailnotifikationer.
  2. Fjern markeringen i feltet ud for Ja, jeg vil gerne modtage en sammenfatning af indsigten fra anmeldelser, og klik på Gem ændringer for at bekræfte.
Bemærk: Du kan også klikke på afmeldingslinket i e-mailen med den månedlige rapport for at deaktivere den.