Introduktion til lokationsanmeldelser

Denne funktion er en del af Location Reviews-tilkøbet.

Få tilkøbet

Hvis din virksomhed har fysiske butikker eller afdelinger, kan du opsætte dine lokationer på Trustpilot og indsamle serviceanmeldelser af dem.

Hvad er lokationsanmeldelser?

Lokationsanmeldelser giver dine kunder mulighed for at skrive anmeldelser af serviceoplevelser, de har haft i dine butikker eller på dine specifikke lokationer, og ikke med din virksomhed som helhed.

Hver lokation har sin egen TrustScore og profilside, som er forbundet med din virksomheds hovedprofilside.

Fordele

Bliv vist i lokale søgeresultater: Hver lokations profilside på Trustpilot er SEO-optimeret, så din virksomhed bliver set af flere kunder og din lokale SEO bliver forbedret.

Øg dine konverteringer: Separate TrustBoxe og TrustScores for hver af dine lokationer gør det tryggere for dine kunder at vælge dine lokale afdelinger.

Sammenlign dine butikkers performance: Tag temperaturen på dine forskellige lokationer, og sammenlign, hvordan de klarer sig.

Hvor befinder lokationsanmeldelserne sig?

Besøgende på din virksomheds hovedprofilside på Trustpilot kan vælge at skrive en anmeldelse af din virksomhed som helhed. Og så kan de bruge linksene i højre side af din hovedprofilside til at gå ind på dine lokationers profilside og skrive en anmeldelse af dem.

Hvis du ikke har opsat lokationsanmeldelser for din virksomhed endnu, kan du læse mere her.