Sådan redigerer eller sletter du en lokation

Denne funktion er en del af Location Reviews-tilkøbet.

Få tilkøbet

Er en af dine lokationer flyttet eller lukket? Læs med her, og find ud af, hvordan du sletter eller redigerer en eksisterende lokation.

Redigér en lokation

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Indstillinger for offentlig profil > Lokationer.
  2. Klik på Redigér til højre for den lokation, du vil redigere.
  3. Du kan redigere lokationsnavnet og alle kontaktoplysningerne. Du kan også redigere lokationens titel og beskrivelse ved at vælge Brugerdefineret titel for denne lokation og Brugerdefineret beskrivelse for denne lokation.
  4. Klik på Opdatér.

Bemærk: Lokationsnavnet indgår i webadressen på din lokations profilside. Hvis du ændrer lokationens navn, skal du derfor huske at opdatere links, som fører til din lokations profilside.

Slet en lokation

Lokationer uden anmeldelser

Det er enkelt at slette lokationer, der endnu ikke er blevet anmeldt.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Indstillinger for offentlig profil > Lokationer.
  2. Klik på Redigér til højre for den lokation, du vil slette.
  3. Klik på Slet nederst på siden, og bekræft handlingen i pop op-vinduet.

Lokationer med anmeldelser

Hvis du gerne vil slette en lokation, der er blevet anmeldt, skal du bede os udføre handlingen. Vi sletter dog kun lokationer, der ikke eksisterer længere.

Selvom vi sletter en lokation for dig, sletter vi ikke de tilknyttede anmeldelser. De vil stadig være synlige på din virksomheds hovedprofilside.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Indstillinger for offentlig profil > Lokationer.
  2. Klik på Redigér til højre for den lokation, du vil slette.
  3. Klik på Anmod om sletning nederst på siden, angiv årsagen til, at du vil have denne lokation slettet, og klik på Send anmodning. Vi gennemgår din anmodning hurtigst muligt og giver dig besked om resultatet. Hvis vi godkender din anmodning, bliver lokationen slettet.