Redigér eller slet en lokation

Denne funktion er en del af Location Reviews-tilkøbet.

Få tilkøbet

Hvis en af dine lokationer er flyttet eller lukket, har du altid mulighed for at slette eller redigere en eksisterende lokation.

Redigér en lokation

  1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Indstillinger for offentlig profil > Lokationer.
  2. Klik på Redigér til højre for den lokation, du vil redigere.
  3. Du kan redigere lokationens titel og beskrivelse ved at vælge Brugerdefineret titel for denne lokation og Brugerdefineret beskrivelse for denne lokation. Du kan også redigere Lokationsnavn og Kontaktoplysninger.

Image_1.png

  1. Klik på Opdatér.

Bemærk: Lokationsnavnet indgår i webadressen på din lokations profilside. Hvis du ændrer lokationens navn, skal du derfor huske at opdatere links, som fører til din lokations profilside.

Slet en lokation

Du kan kun slette en lokation, hvis den ikke er blevet anmeldt. Hvis en lokation er blevet anmeldt, kan du kun slette den, hvis den ikke længere eksisterer.

  1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Indstillinger for offentlig profil > Lokationer.
  2. Klik på Redigér til højre for den lokation, du vil slette.
  3. Klik på Anmod om sletning. Fortæl os, hvorfor du vil slette lokationen, og klik på Send anmodning. Hvis din anmodning godkendes, bliver din lokation fjernet.

Image_2.png

Bemærk: Anmeldelser af en slettet lokation bliver ikke slettet. De vil forblive synlige på din virksomheds hovedprofilside.