Produktanmeldelser: en introduktion

Denne funktion er en del af Product Reviews-tilkøbet.

Få tilkøbet

Ved at vise produktanmeldelser på dit website kan du hjælpe dine kunder med at træffe velovervejede købsbeslutninger.

Hvad er en produktanmeldelse?

Produktanmeldelser gør det muligt for dine kunder at anmelde specifikke produkter, de har købt hos dig, og rate produktegenskaberne, som eksempelvis kvalitet, design og forholdet mellem pris og kvalitet.

De vises typisk ved siden af et produkt i din webshop, så potentielle kunder kan læse dem, før de træffer en købsbeslutning.

Hvilke typer produkter kan anmeldes?

Alle de produkter, din virksomhed sælger, kan i princippet anmeldes – både håndgribelige ting (f.eks. tøj, bøger, planter) og immaterielle ting (f.eks. forsikringspakker, teaterstykker, computerreparationer).

Vi anbefaler, at din virksomhed har et udbud af mindst tre forskellige produkter for at indsamle produktanmeldelser. Hvert produkt bør:

• være let at skelne fra andre produkter og din virksomheds service i al helhed
  • have sin egen produktside på din virksomheds website
  • sælges direkte til kunden

Kan en service også være et produkt?

Det er lidt svært at sige. Produktanmeldelser er bedst egnede til hyldevarer, så de ikke bliver forvekslet med en specifik service, der overlapper din virksomheds almene service. Men kort sagt kan nogle services godt anmeldes som et produkt, som for eksempel:

• specifikke teaterstykker og biograffilm
  • online-kurser (som italiensk, algebra, programmering)
  • telefonabonnementer (som 5 GB/måned, 10 GB/måned)
  • bilvaskeprogrammer (som basis, guld, premium)
  • forsikringspakker (som bådforsikring, kæledyrsforsikring, sundhedsforsikring)

Hvad med aggregatorer?

Da der er tale om produkter, der sælges direkte til kunden, kan aggregator-sites ikke bruges til produktanmeldelser på nuværende tidspunkt.

Bemærk: En virksomhed kan ikke være et produkt, og det kan en virksomheds individuelle lokationer heller ikke.

Hvor vises produktanmeldelser?

Produktanmeldelser vises ikke på trustpilot.dk, så vi vil anbefale dig at vise dem på dit website.

Flere oplysninger

Vil du vide mere om, hvordan du kan invitere dine kunder til at skrive produktanmeldelser, og hvordan du kan fremvise dem? Så finder du nyttige oplysninger i vores artikel om ofte stillede spørgsmål om produktanmeldelser.