​Sådan sletter du din virksomhedskonto på Trustpilot

Afhængigt af hvilken Trustpilot-pakke du har, kan du slette din virksomhedskonto, når du vil, eller når der er gået en fastlagt periode, efter du har opsagt dit abonnement. Og i denne artikel kan du finde ud af, hvordan du gør.

Hvis du sletter din virksomhedskonto, kan du ikke længere administrere din profilside eller interagere med brugerne. Det betyder også, at din profilsides status ændrer sig til "Ikke-tilegnet".

Bemærk: Hvis andre virksomhedsbrugere har adgang til kontoen, skal de også slette deres virksomhedskonti, for at der igen vil stå "Ikke-tilegnet" på profilsiden.

Men husk på, at vi ikke sletter virksomhedsprofiler på Trustpilot. Selvom du sletter din konto, kan forbrugere stadig søge efter din virksomhed, læse gamle anmeldelser og skrive nye anmeldelser – du kan bare ikke besvare dem.

Overvejelser

Hvis du bruger en af vores betalingspakker, skal du kontakte Trustpilot eller din customer success manager for at opsige din kontrakt, før du sletter din konto. Hvis du har tilmeldt dig vores Free-pakke, kan du til enhver tid slette din konto.

Sådan sletter du din virksomhedskonto på Trustpilot

  1. Gå til din virksomhedskonto, og vælg Indstillinger > Personlig konto.
  2. Klik på Slet min konto nederst på siden.
  3. På den efterfølgende side kan du se, hvad sletning af din konto indebærer. Du vil også se en liste over Delte virksomhedsprofiler, din konto har adgang til, og hvordan de bliver påvirket. Klik på Slet min konto.
  4. Indtast dit password i dialogboksen, og klik på Fortsæt.
Bemærk: Du kan altid tilegne dig din virksomhedsprofil igen.