​Sådan sletter du din Trustpilot-virksomhedskonto

Hvis du ikke længere ønsker at være en del af Trustpilots community, kan du slette din virksomhedskonto på Trustpilot.

Når du sletter din virksomhedskonto, ændres statussen på din offentlige profil tilbage til ikke-tilegnet. Det vil sige, at du ikke længere kan opdatere din offentlige profil, og vi stopper med at sende dig notifikationer.Vær dog opmærksom på, at brugere stadig kan anmelde din virksomhed på Trustpilot, du kan bare ikke besvare dem. Din offentlige Trustpilot-profil forbliver online men som "ikke-tilegnet". Vi sletter ikke anmeldelser af virksomheder, så folk vil stadig kunne læse dine gamle anmeldelser.

Bemærk: Hvis du sletter din konto og ønsker at vende tilbage, kan du tilmelde dig igen og tilegne dig din profil.

Sådan sletter du din virksomhedskonto på Trustpilot:

  1. Log ind på din virksomhedskonto, før markøren hen over dit navn, og vælg Kontoindstillinger fra rullemenuen.
  2. Klik på Slet min konto under Mine indstillinger.
  3. På bekræftelsesskærmen vil du se en liste over de delte domæner, du har adgang til. Klik på Slet min konto for at fortsætte.
  4. Indtast adgangskoden til din virksomhedskonto, og klik på Bekræft adgangskode.

Din konto er nu slettet. Du er altid velkommen tilbage.