Sådan opretter du en CSV-fil for produktanmeldelser

Denne funktion er en del af Free-pakken.

I denne artikel får du trinvise instruktioner i at oprette en fil med dine kundedata, så du kan sende invitationer til at skrive produktanmeldelser.

Først skal du oprette et regneark med dine kundedata i et program som Google Sheets eller Microsoft Excel.

Klargør din fil med Google Sheets

For at klargøre din fil til import skal du følge disse trin:

1. Åbn et nyt, tomt regneark i Google Sheets.
  2. Indtast dine kundedata i denne rækkefølge:
    • Kundens e-mailadresse
    • Kundenavn
    • Referencenummer (kundens interne referencenummer)
    • SKU
    • Produktnavn
    • Produkt-URL
    • Billed-URL (valgfrit)

Produkt-URL og billed-URL skal indeholde enten http:// eller https://

1. Gem filen i CSV-format ved at vælge Download i menuen Fil og derefter Kommaseparerede værdier (.csv).

Hvis du bruger kundens e-mailadresse (Customer Email) som referencenummer (Reference number), modtager kunden kun én invitation til at skrive flere produktanmeldelser.

Klargør din fil med Microsoft Excel

Hvis du bruger Excel, skal du følge de samme trin som ovenfor; du skal blot sørge for at gemme din fil i UTF-8-format.

Importér din CSV-fil

Din CSV-fil er nu klar til import. Du kan åbne den i et simpelt tekstredigeringsprogram som Notepad, hvor den bør se således ud:

CSV-fil

I denne artikel kan du læse, hvordan du importerer den klargjorte fil og kommer i gang med at sende invitationer til at skrive produktanmeldelser.