Sådan opretter du en CSV-fil for produktanmeldelser

Denne funktion er en del af Product Reviews-tilkøbet.

Få tilkøbet

I denne artikel får du trinvise instruktioner i at oprette en fil med dine kundedata, så du kan sende invitationer til at skrive produktanmeldelser.

Først skal du oprette et regneark med dine kundedata i et program som Google Sheets eller Microsoft Excel.

Klargør din fil med Google Sheets

For at klargøre din fil til import skal du følge disse trin:

1. Åbn et nyt, tomt regneark i Google Sheets.
  2. Navngiv en kolonne "Customer Email".
  3. Navngiv de efterfølgende kolonner (på engelsk):
    • Customer name
    • Reference number (kundens referencenummer internt i din virksomhed)
    • SKU
    • Product name
    • Product URL
    • Image URL (valgfri)
    • Indsæt de relevante oplysninger i felterne.CSV_file_ex.png
  4. Gem filen i CSV-format ved at vælge Download i menuen Fil og derefter Kommaseparerede værdier (.csv, aktuelt ark).

Bemærk: Hvis du bruger kundens e-mailadresse (Customer Email) som referencenummer (Reference number), modtager kunden kun én invitation til at skrive flere produktanmeldelser.

Klargør din fil med Microsoft Excel

Hvis du bruger Excel, skal du følge de samme trin som ovenfor; du skal blot sørge for at gemme din fil i UTF-8-format.

Importér din CSV-fil

Din CSV-fil er nu klar til import. Du kan åbne den i et simpelt tekstredigeringsprogram som Notepad, hvor den bør se således ud:

For at importere din fil skal du blot:

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitér kunder.
  2. Vælge Upload en fil – service- og produktanmeldelser under Invitér manuelt.
  3. Klikke på Vælg fil og uploade din CSV-fil med relevante kunde- og produktdata.

Dine data er nu importeret, så du kan konfigurere dine afsenderoplysninger, skræddersy din skabelon og komme i gang med at sende invitationer.