Trustpilots WordPress-integration

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Med Trustpilots WordPress-integration kan du tilføje TrustBox-widgets til dit website (understøttede versioner: WordPress 3.5.1 og højere). Læs med her, og find ud af, hvordan du foretager og administrerer integrationen.

Bemærk følgende to ting: Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket, og denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Download integrationen

1. Gå ind på din Trustpilot virksomhedskonto > Integrationer > E-commerce, og klik på WordPress.
  2. Klik på Download på næste side. Du behøver ikke at åbne filen.

Installér integrationen

1. Log ind på din WordPress-konto, og gå derefter ind på din admin-side > Plugins > Add New.

1. Klik på Upload Plugin øverst på siden.

1. Klik på Choose File. Vælg den fil, du lige har downloadet fra Trustpilot, og klik på Install Now.

1. Når installationen er fuldført, vises meddelelsen "Plugin installed successfully" under Installing Plugin from uploaded file. Klik derefter på Activate Plugin.

1. Når du har aktiveret plugin'et, vises Trustpilot-fanen på din admin-side. Klik på fanen, og log ind.

1. Læs de juridiske betingelser, vælg I understand and accept, og klik på Confirm.

Administrér integrationen

Når du har installeret integrationen, er Trustpilot-fanen tilgængelig på din admin-side, hvor du kan administrere dine indstillinger.

Tilføj eller slet en TrustBox

1. Log ind på din WordPress-konto, og klik på Trustpilot-fanen på din admin-side.
  2. Vælg din foretrukne TrustBox under TrustBox, træk den over på dit website for at teste visningen, og placér den, hvor du vil.

Bemærk: Hvis du vælger en TrustBox med produktanmeldelser, opdateres data-sku-attributten automatisk. Husk at tilføje den til din produktside.
  1. Før markøren over for at se, hvordan din TrustBox vil se ud på dit site, og klik på Customize. Du kan skræddersy din TrustBox under TrustBox Settings i venstre side.

1. Offentliggør TrustBoxen på dit site ved at klikke på Publish changes.

1. Hvis du vil slette en TrustBox fra dit site, skal du først klikke på papirkurven og derefter på Publish changes.

Afbryd integrationen

Du kan sagtens afbryde integrationen, hvis du ikke vil bruge den længere. Du skal blot gøre følgende:

1. Log ind på din WordPress-konto, og gå derefter ind på din admin-side > Plugins > Installed Plugins.

1. Klik på Deactivate under Trustpilot-integrationen.

1. Når du har deaktiveret integrationen, kan du vælge at slette den helt ved at klikke på Delete.

Bemærk: Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.