Sådan ændrer du adgangskoden til din Trustpilot-virksomhedskonto

Vi skal allesammen skifte vores adgangskoder en gang imellem. Det kan være, at man synes, den skal være stærkere, eller måske har man brug for at ændre den af sikkerhedsmæssige årsager.

Uanset hvad grunden må være, kan du nemt ændre din adgangskode direkte fra din virksomhedskonto.

1. Log ind på din virksomhedskonto, og før markøren hen over dit navn i øverste højre hjørne af skærmen. Vælg Personlig konto fra rullemenuen.
  2. Vælg Skift password i Redigér dine loginoplysninger under Personlig konto.
  3. I boksen Skift password skal du indtaste din nuværende adgangskode i feltet Nuværende password.
  4. Indtast din nye adgangskode i feltet Nyt password.
    • Din nye adgangskode skal indeholde mindst 8 tegn, herunder et stort bogstav, et lille bogstav og et tal.
  5. Klik på Bekæft password. Når du ser en bekræftelse øverst på din virksomhedskonto, er din nye adgangskode aktiv.

Har du glemt din adgangskode? Læs denne artikel hvis du har brug for hjælp til at nulstille din adgangskode.