​Sådan inkluderer du en juridisk meddelelse i dine invitationer

Vil du gerne inkludere en juridisk meddelelse i alle dine invitationer? I denne artikel kan du læse, hvordan du inkluderer en juridisk meddelelse i din optimerede eller brugertilpassede skabelon. Funktionen er gratis og tilgængelig for alle.

Hvad er en juridisk meddelelse?

En juridisk meddelelse er de specifikke virksomhedsoplysninger, du inkluderer i dine kommercielle e-mails.

Vi har udviklet en juridisk meddelelses-funktion, så du kan vise dine virksomhedsoplysninger i sidefoden på alle dine invitationer.

Bør jeg aktivere den juridiske meddelelses-funktion?

I nogle lande er det et lovkrav at inkludere en juridisk meddelelse i kommercielt indhold. Vi anbefaler dog alle vores kunder at tilføje en juridisk meddelelse i deres invitationer, da det vidner om tillid og gennemsigtighed og gør det let for forbrugere at se, hvem invitationerne kommer fra.

Hvilke virksomhedsoplysninger inkluderer vi i vores juridiske meddelelses-funktion?

Følgende oplysninger er de mest almindelige i en juridisk meddelelse:

• Virksomhedens navn
  • Virksomhedens adresse (hovedkontor)
  • Virksomhedens e-mailadresse
  • CVR-nummer

Hvordan inkluderer jeg en juridisk meddelelse i mine invitationer?

Vores juridiske meddelelses-funktion er gratis og tilgængelig for alle vores kunder. Når den er aktiveret, tilføjer funktionen automatisk din juridiske meddelelse til din optimerede skabelon.

Hvis du vil tilføje en juridisk meddelelse til din brugertilpassede skabelon, kan du finde nogle tips her.

Sådan opsætter du en juridisk meddelelse i din optimerede invitationsskabelon

Gå til din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitationsindstillinger, og klik på Juridisk meddelelse.

Vigtigt: Din juridiske meddelelse vil kun blive inkluderet i de invitationer, du sender med Trustpilots optimerede skabelon. Brugertilpassede skabeloner skal opsættes separat.

Hvor vises din juridiske meddelelse?

Når du har indstillet din optimerede skabelon til at vise din juridiske meddelelse, bliver det automatisk vist i sidefoden på dine invitationer.

Se eksempel herunder:

Sådan opsætter du en juridisk meddelelse i din brugertilpassede invitationsskabelon

Hvis du allerede benytter en brugertilpasset skabelon, giver det god mening også at tilføje din egen juridiske meddelelse. Bemærk, at selvom en brugertilpasset skabelon giver mere designmæssig fleksibilitet, er Trustpilots optimerede skabeloner blevet grundigt testet, så det kan være en god idé at bruge dem.

Du kan inkludere en juridisk meddelelse i din brugertilpassede skabelon ved blot at tilføje de nødvendige virksomhedsoplysninger (beskrevet ovenfor), på samme måde som du ville inkludere andre oplysninger i din sidefod. Du vil muligvis få brug for hjælp fra din designer.

Kan jeg slette min juridiske meddelelse?

Vi anbefaler, at alle vores kunder tilføjer en juridisk meddelelse til deres invitationer, men du kan deaktivere funktionen i den optimerede skabelon ved at gå til Invitationsindstillinger > Juridisk meddelelse og klikke på Nej.

I brugertilpassede skabeloner kan du blot slette den juridiske meddelelse ved hjælp af Skabelon-editoren.