​Sådan ændrer du din Trustpilot-virksomhedskontos e-mailadresse

fte er flere personer involveret i oprettelsen af en Trustpilot-virksomhedskonto. Du kan nu ændre den e-mailadresse, der er tilknyttet din konto.

Måske er din emailadresse brugt til at oprette din virksomhedsprofil, men en anden person skal stå for at invitere kunder og besvare anmeldelser. Eller måske er din virksomhed fusioneret med en anden virksomhed og har fået en ny e-mailadresse. Uanset hvad grunden må være, kan du ændre e-mailadressen for din virksomhedskonto.

Sådan ændrer du din Trustpilot-virksomhedskontos e-mailadresse

1. Log ind på din virksomhedskonto, og før markøren hen over dit navn i øverste højre hjørne af skærmen. Vælg Mine oplysninger i rullemenuen.
  2. På siden Mine indstillinger skal du indtaste den nye e-mailadresse i feltet E-mailadresse under Redigér dine loginoplysninger. Klik på Skift e-mailadresse.
  3. Indtast din adgangskode i bekræftelsesvinduet, og klik på Bekræft adgangskode.
  4. En e-mailbekræftelse bliver sendt til den nye e-mailadresse. I denne e-mail skal du klikke på Bekræft e-mailadresse.
  5. I godkendelsesvinduet skal du indtaste en ny adgangskode for din virksomhedskonto. Bekræft adgangskoden, og klik på Gem adgangskode.
  6. Klik på Gå til login for at logge ind på din virksomhedskonto igen.