Sådan ændrer du e-mailadressen for din virksomhedskonto på Trustpilot

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Du kan til enhver tid ændre den e-mailadresse, der er registreret til din konto, uanset om det er af sikkerhedsmæssige årsager, for at ændre den kontoansvarlige, pga. en virksomhedsfusion etc. Og i denne artikel kan du finde ud af, hvordan du gør.

Sådan ændrer du e-mailadressen

1. Gå til din virksomhedskonto, og vælg Indstillinger > Personlig konto.
  2. Angiv den nye e-mailadresse for din virksomhedskonto under Sikkerhedsindstillinger > E-mailadresse, og klik på Skift e-mailadresse.

1. Indtast dit password i dialogboksen, og klik på Fortsæt, så modtager du automatisk en bekræftelsesmail fra os.
  2. Hvis du ikke har modtaget den inden for få minutter, skal du tjekke din spammappe.
  3. Åbn e-mailen, og klik på Bekræft e-mailadresse, så bliver du omdirigeret til Trustpilot.

1. Når du har ændret e-mailadressen for din virksomhedskonto, skal du angive et nyt password. Indtast dit nye password to gange, og klik på Gem password for at bekræfte det.
  2. Derefter vises en bekræftelsesmeddelelse. Klik på Gå til login for at logge ind på din konto med din nye e-mailadresse og dit nye password.