Sådan bruger du Trustpilots Google Chrome-udvidelse

Download vores Chrome-udvidelse for at se en virksomheds stjernebedømmelse, når den vises på nettet, så er du altid opdateret, når du er online.

Når du har installeret Trustpilots Google Chrome-udvidelse, vil du se en stjerne ved siden af virksomhedens navn, når du søger på den på Google eller Bing. Stjernens farve svarer til det antal stjerner, virksomheden har på Trustpilot. En mørkegrøn stjerne betyder, at virksomheden har fem Trustpilot-stjerner, mens en rød stjerne betyder, at den kun har én.

Stjernerne vises kun, når du søger på noget, og virksomhedens website har anmeldelser på Trustpilot. Hvis du klikker på stjernen, kan du gå til virksomhedens Trustpilot-profil og finde ud af, om de er troværdige.

Download udvidelsen

1. Download Trustpilot-udvidelsen.
    • Du kan også gå til Chrome Webshop og skrive "Trustpilot" i søgefeltet.
  2. Klik på Føj til Chrome, og bekræft ved at klikke på Tilføj udvidelsen.

Udvidelsen installeres automatisk.

Brug udvidelsen i dine søgeresultater

Nu kan du afprøve din nye Trustpilot-udvidelse.

1. Åbn Google Chrome, og indtast navnet på en virksomhed, f.eks. Trustpilot, i søgefeltet på Google eller Bing.
  2. Hvis virksomheden er blevet anmeldt på Trustpilot, vil du se en stjerne ved siden af søgeresultaterne.
  3. Før markøren hen over Trustpilot-stjernen for at se virksomhedens bedømmelse og antal anmeldelser. Klik på Read reviews for at gå til virksomhedens Trustpilot-profil.

Konfigurér udvidelsen

Foretag indstillinger for, hvilke søgemaskiner der skal have adgang til udvidelsen, og hvilken destinationsside på Trustpilot du bliver sendt til, når du vil læse anmeldelser af en virksomhed.

1. Højreklik på Trustpilot-ikonet på værktøjslinjen i Google Chrome.
  2. Klik på Valgmuligheder i rullemenuen.
  3. Foretag følgende indstillinger:
    • Vælg din lokale Trustpilot-destinationsside fra rullemenuen, og klik derefter på Save.
    • Klik på skydeknapperne for at aktivere eller deaktivere udvidelsen for de enkelte søgemaskiner, og klik derefter på Save.