​Pladsholdere og dynamisk indhold i invitationsskabelonen

Du kan redigere den optimerede skabelon og bruge Trustpilots pladsholdere i dine beskeder til nemt at sende personlige e-mails til alle dine kunder.

Hvad er en pladsholder?

En pladsholder er en kort tekst mellem firkantede parenteser, som fortæller, at Trustpilot skal indsætte en bestemt oplysning i skabelonen. Du kan f.eks. nemt tiltale alle dine kunder ved navn ved at skrive Hej [Name] i dine invitationsskabeloner.

Du sender invitationer via Trustpilot ved at indtaste dine kunders data såsom navn, e-mailadresse og ordrenummer. I skabelonen erstatter dine data teksten i pladsholderen og gør det muligt at sende personlige e-mails til alle dine kunder.

Bemærk: Hvis du opretter din invitation ved at tilpasse Trustpilots optimerede skabelon, vil alle pladsholdere allerede være konfigureret og klar til brug. Vær opmærksom på deres indhold og placering, så din e-mail vises korrekt, når du har tilpasset den.

Hvilke pladsholdere kan jeg bruge i brødteksten i min e-mail?

[Name]

Viser kundens navn. Hvis der ikke findes et navn i systemet, viser pladsholderen ordet kunde.

[DomainName]

Viser dit domænenavn på Trustpilot. Dit domænenavn er det, der kommer efter https://dk.trustpilot.com/review/ i adresselinjen på din offentlige profil.

[Order]

Viser det reference- eller ordrenummer, der bruges i alle dine invitationer.

[Stars]

Viser et grafisk element, der indeholder Trustpilot-stjernebedømmelserne. Pladsholderen viser Trustpilot-stjernerne i faldende rækkefølge med afkrydsningsfelter ved siden af, så dine kunder let kan forhåndsvælge deres bedømmelse direkte i invitationen.

Hvad kan de andre pladsholdere bruges til?

[Link]

Indeholder webadressen på det obligatoriske anmeldelseslink. Modtagerne klikker på linket for at skrive deres anmeldelse.

Du bør kun bruge denne pladsholder, hvis du indsætter linket i feltet URL i teksteditoren og ikke i brødteksten i din besked.

[UnsubscribeLink]

Indeholder webadressen på det obligatoriske afmeldingslink.

Du bør kun bruge denne pladsholder, hvis du indsætter linket i feltet URL i teksteditoren og ikke i brødteksten i din besked.

Hvis du stadig har brug for hjælp

Hvis du stadig ikke er sikker på, hvordan pladsholdere fungerer, eller hvis du har brug for lidt mere hjælp til at skræddersy din skabelon, kan du altid kontakte vores supportteam.