​Trustpilots nye websitedesign

Trustpilots website gennemgår i øjeblikket store forandringer. I denne artikel forklarer vi hvorfor, og hvad det vil betyde for dig.

Åbenhed og gennemsigtighed

Trustpilot er verdens førende anmeldelsesplatform. Platformen er gratis og åben, og alle – brugere såvel som virksomheder – kan mødes, samarbejde og forbedre hinandens oplevelser. Vi giver folk et sted at dele og læse anmeldelser af virksomheder, og vi giver alle virksomheder redskaberne til at bruge forbrugernes feedback konstruktivt til at forbedre deres virksomhed.

Åbenhed og gennemsigtighed er vigtigt for os, og derfor har vi lavet mere end 200 forbruger- og virksomhedsinterviews for at finde ud af, hvordan vi kan forbedre Trustpilot. Vi har lyttet til vores brugere og er nu i gang med at lave ændringer på vores website og platform, så det bliver lettere at finde anmeldelser og give feedback.

Opdateringen er i fuld gang

Vi har forenklet navigeringen på vores website. Med det nye design er det lettere at dele og opdage anmeldelser. Ændringerne sikrer, at dine meninger når ud til andre brugere, og at virksomhederne får din feedback, så du kan hjælpe dem til at blive bedre.

Mens vi ændrer vores website, vil du muligvis opleve, at nogle sider er opdateret, mens andre stadig har det gamle design. Vi håber, at du vil bære over med os i overgangsperioden. Vi arbejder på at sikre, at du får den samme gode oplevelse på hele Trustpilot-platformen.

For alle

Vi har også investeret betydeligt i vores performance for at sikre, at Trustpilot-platformen fungerer uden problemer.

Vores nye website gør det lettere for alle Trustpilot-brugere at mødes, samarbejde og hjælpe hinanden med at blive bedre.