Sådan afmelder du e-mails fra Trustpilot

Vi vil kun sende e-mails, du selv ønsker at få, så de fleste af vores e-mails indeholder et afmeldingslink. Der er dog nogle e-mails, vi skal kunne sende til dig, f.eks. hvis du har glemt dit password eller beskeder vedrørende dine profiloplysninger.

Hvilke typer e-mails kan jeg afmelde mig?

Du kan afmelde dig e-mails om:

• Nye funktioner på Trustpilot
  • Inspiration
  • Dine anmeldelser: Hvem har du hjulpet?
  • Anmeldelsesinvitationer fra virksomheder

Bemærk: Vi kan kun afmelde dig anmeldelsesinvitationer sendt via Trustpilots invitationsservices. Virksomheder kan stadig have mulighed for at sende dig invitationer via deres egne systemer.

Afmeld dig via afmeldingslinket i en e-mail

Du kan afmelde dig e-mails som indeholder et afmeldingslink i slutningen af e-mailen, for eksempel:

Når du afmelder dig anmeldelsesinvitationer fra virksomheder, har du to muligheder: Du kan enten afmelde dig alle fremtidige anmeldelsesinvitationer fra en specifik virksomhed eller fra alle virksomheder på Trustpilot.

Afmeld dig via din brugerkonto på Trustpilot

Du kan også vælge hvilke e-mails, du gerne vil modtage fra os ved at redigere dine profilindstillinger:

1. Log ind på Trustpilot.
  2. Før markøren hen over dit navn øverst til højre på siden, og klik på Mine indstillinger i rullemenuen.
  3. Scroll ned til E-mailindstillinger, og vælg dine foretrukne indstillinger.
  4. Klik på Gem e-mailindstillinger.

Tilmeld dig igen

Hvis du ved en fejl kom til at klikke på afmeldingslinket og gerne vil tilmelde dig igen, skal du bare klikke på gentilmeldingsknappen i den bekræftelse, du har fået.

Du kan også gentilmelde dig direkte fra din Trustpilot-profil:

1. Log ind på Trustpilot.
    2. Før markøren hen over dit brugernavn øverst til højre på siden og klik på Mine indstillinger i rullemenuen.
    3. Scroll ned til E-mailindstillinger og vælg dine foretrukne indstillinger.
    4. Klik på Gem e-mailindstillinger.

Hvilke e-mails kan jeg ikke afmelde mig?

Nogle e-mails indeholder ikke et afmeldingslink. Det er primært profil- eller servicerelaterede beskeder, som vi skal være sikre på, at du modtager. Du kan f.eks. ikke afmelde dig e-mails om dine loginoplysninger, da vi skal kunne kontakte dig, hvis du glemmer dit password og har behov for at nulstille det.

Der er heller ikke et afmeldingslink i den e-mail, du får, når du tilmelder dig Trustpilot eller skriver din første anmeldelse. Denne e-mail indeholder dine loginoplysninger samt vigtige oplysninger om, hvordan du opsætter din profil.

Hvis du slet ikke ønsker at modtage profil- eller servicerelaterede e-mails, kan du slette din profil og dine anmeldelser.