Kan jeg afmelde mig e-mails fra Trustpilot?

De fleste af vores e-mails indeholder et link, du kan klikke på for at afmelde dig dem. Men der er dog nogle af vores beskeder, der er vigtige for, at du kan skrive anmeldelser på Trustpilot.

Vi vil kun sende e-mails, du selv ønsker at få, så de fleste af vores e-mails indeholder et afmeldingslink. Der er dog nogle e-mails, vi skal kunne sende til dig, f.eks. hvis du har glemt dit password eller beskeder vedrørende dine profiloplysninger.

Hvilke typer e-mails kan jeg afmelde mig?

Der er et afmeldingslink i e-mails om:

• Dine anmeldelser
  • Inspiration
  • Tips om virksomheder og produkter
  • Oplysninger om Trustpilot
  • Nye funktioner på Trustpilot

Hvilke e-mails inkluderer ikke et afmeldingslink?

Nogle e-mails indeholder ikke et afmeldingslink. Det er primært profil- eller servicerelaterede beskeder, som vi skal være sikre på, at du modtager.

Du kan f.eks. ikke afmelde dig e-mails om dine loginoplysninger, da vi skal kunne kontakte dig, hvis du glemmer dit password og har behov for at nulstille det.

Der er heller ikke et afmeldingslink i den e-mail, du får, når du tilmelder dig Trustpilot eller skriver din første anmeldelse. Denne e-mail indeholder dine loginoplysninger samt vigtige oplysninger om, hvordan du opsætter din profil.

Hvis du slet ikke ønsker at modtage profil- eller servicerelaterede e-mails, kan du slette din profil og dine anmeldelser for at sikre, at du ikke modtager flere e-mails fra Trustpilot.

Hvad sker der, når jeg klikker på afmeldingslinket?

Hvis du befinder dig i USA og klikker på afmeldingslinket, vil du se en liste med alle de e-mails, du kan afmelde dig. Vælg de typer e-mails, du ikke længere ønsker at modtage, ved at afmarkere de relevante felter.

Hvis du befinder dig i Europa eller et hvilket som helst andet land end USA, bliver du automatisk afmeldt alle de e-mails, der ikke er servicerelaterede, når du klikker på afmeldingslinket.

Når du afmelder dig, har du to muligheder: Du kan enten afmelde dig alle fremtidige anmeldelsesinvitationer fra en specifik virksomhed eller fra alle virksomheder på Trustpilot.

Modtager jeg heller ikke anmeldelsesinvitationer, hvis jeg afmelder mig e-mails?

Virksomheder kan stadig sende dig anmeldelsesinvitationer, selvom du har afmeldt dig e-mails fra Trustpilot. Grunden hertil er, at det er virksomhederne og ikke Trustpilot, der står bag invitationerne, som derfor indeholder deres eget afmeldingslink. Hvis du afmelder dig via dette link, modtager du ikke længere anmeldelsesinvitationer fra virksomheder, der bruger vores automatiserede services.

Jeg afmeldte mig ved en fejl

Hvis du ved en fejl kom til at klikke på afmeldingslinket og gerne vil tilmelde dig igen, skal du bare klikke på gentilmeldingsknappen i den bekræftelse, du har fået.

Du kan også gentilmelde dig direkte fra din Trustpilot-profil.

1. Log ind, og vælg Mine indstillinger.
    2. Markér feltet Virksomheder på Trustpilot kan invitere mig til at skrive anmeldelser under Bidrag i afsnittet E-mailindstillinger.

3. Klik på Gem e-mailindstillinger.

Du er nu færdig og kan igen modtage invitationer fra virksomheder.