​Kan jeg afmelde mig e-mails fra Trustpilot?

Du skal kun have de oplysninger, du selv ønsker at få, så derfor indeholder de fleste e-mails fra Trustpilot et afmeldingslink. Hvis du vil kunne skrive anmeldelser på Trustpilot, kan du dog ikke afmelde dig alle e-mails.

Hvilke e-mails har ikke et afmeldingslink?

Ikke alle e-mails fra os indeholder et afmeldingslink. Der er visse profil- eller servicerelaterede beskeder, som vi skal være sikre på, at du modtager. Du kan f.eks. ikke afmelde dig e-mails om dine loginoplysninger, da vi i så fald ikke vil kunne sende et nyt kodeord, hvis du glemmer det gamle og har brug for at nulstille det.

Der er heller ikke et afmeldingslink i den e-mail, du får, når du tilmelder dig Trustpilot eller skriver din første anmeldelse. I den første e-mail du får fra os, sender vi dine loginoplysninger samt vigtig information om, hvordan du ændrer dine indstillinger, herunder dit brugernavn og dine anmeldelser.

Hvis du slet ikke ønsker at modtage profil- eller servicerelaterede e-mails, kan du vælge at slette din profil og dine anmeldelser. Dette sikrer, at du ikke modtager flere e-mails fra Trustpilot.

Hvilke typer e-mails kan jeg afmelde mig?

Der er et afmeldingslink i e-mails om:

• Dine anmeldelser
  • Inspiration
  • Tips om virksomheder og produkter
  • Oplysninger om Trustpilot
  • Nye funktioner på Trustpilot

Hvad sker der, når jeg klikker på afmeldingslinket?

Hvis du befinder dig i USA og klikker på afmeldingslinket, vil du se en liste med alle de typer e-mails, du kan afmelde dig. Afmarkér felterne for de e-mails, du ikke længere ønsker at modtage.

Hvis du befinder dig i Europa, bliver du automatisk afmeldt alle de e-mails, der ikke er servicerelaterede, når du klikker på afmeldingslinket.

Vil jeg heller ikke modtage anmeldelsesinvitationer, hvis jeg afmelder mig e-mails?

Hvis du får en e-mail fra en virksomhed, der inviterer dig til at anmelde dem, vil denne e-mail indeholde sit eget afmeldingslink. Bemærk, at hvis du afmelder dig via dette link, vil du ikke længere modtage anmeldelsesinvitationer fra virksomheder, der bruger vores automatiserede services.

Jeg afmeldte mig ved en fejl – kan jeg tilmelde mig igen?

Hvis du ved en fejl kom til at klikke på afmeldingslinket og gerne vil tilmelde dig igen, skal du blot klikke på gentilmeldingsknappen, som du ser her:

Alternativt kan du logge ind på din profil, klikke på Mine indstillinger og tilmelde dig igen derfra.